Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Pasinak milyen ajándékot...

Pasinak milyen ajándékot lehet csinálni só liszt gyurmából?

Figyelt kérdés
maradandó ajándékot akarok kézzel, erre gondoltam, de rózsát formázni pasinak gáz ..........
2016. júl. 13. 21:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kézlenyomat? Hány évesek vagytok?
2016. júl. 13. 23:56
 12/18 anonim válasza:
64%
Ha sok gyurmád van akkor a melledet formázd meg. Hogy mindig kéznél legyen neki. Ha kevesebb akkor meg csak a p....dat. :D
2016. júl. 14. 08:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Autó?
2016. júl. 14. 08:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Max a kedvenc állatát.

A kézlenyomat szerintem egyenesen gáz egy 6 év felettitől. Mi anno óvodában csináltunk olyat anyák napjára. Nagyanyámnál ki van rakva a falra.

2016. júl. 14. 12:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Én egy vagány cicát csináltam neki, még nem nagyon ismertem akkor, de aztán mint kiderült az a kedvenc állata, szóval jól eltaláltam... azért csináltam mert nekem is az a kedvencem és úgy éreztem hozzá is illik, meg emlékezteti majd rám. Iszonyatosan örült neki, kincsként őrzi azóta is. (De ha olyan pasi mint az ide író agyatlan gyerekek akkor nyilván pinát formázz neki, úgysem fog másfajtát kapni soha...)
2016. júl. 14. 17:26
 16/18 A kérdező kommentje:
szerencsére picit sem hasonlít rájuk :D köszi az értelmes választ.
2016. júl. 14. 17:52
 17/18 anonim válasza:

Egy képkeretet csinálsz, és raksz bele egy közös képet, aztán a keretet feldíszíted amivel akarod!

Vagy csinálsz egy kis szivecskét, ketté vágod, az egyik a tiéd a másik az övé, monogramot bele rajzolod és kulcstartóra tökéletes :)

23 L

2016. júl. 14. 21:31
 18/18 anonim válasza:
Mit csináltál végül? :) Hogy vagytok mostanság?
2018. febr. 4. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!