Kozeleg anyum szulinapja es a parommal egyutt szeretnenk ajit venni ilyenkor mit szokas? 17/L
nem akarok rossz indulatú lenni, de 17 évesen felesleges a "pároddal" venni ajándékot közösen.
elég szerintem, ha te adsz ajándékot. a barátod ha szeretne,akkor visz egy csokor virágot .
de közös ajándék szerintem még korai. párok akkor szoktak így ajándékozni,hogyha már együtt laknak,esetleg férj-feleség státuszban vannak és mennek haza a szülőkhöz ajándékot adni.
de így még szerintem felesleges és korai. persze ti tudjátok.
szerintem egy házi készítésű torta is elég. de ha tényleges tárgyi ajándékot akartok, akkor valamilyen háztartási eszköz jó ötlet lehet. vagy ékszer/ruha/kiegészítő, ha szereti anyukád az ilyeneket. akár smink cucc is,hogyha használ anyukád.
én is 17 vagyok, 3 év alatt mióta együtt vagyunk a barátommal mindig egy szál virágot vitt anyu szülinapjára
mi meg a húgommal összedobtunk valami ajándékra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!