Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 1. hónapfordulóra milyen...

1. hónapfordulóra milyen ajándékot lehet venni egy 14 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
Feliratos dobozú csoki már van, de még mit lehet hozzá valami apróságot adni? Az értelmes, jóindulatú válaszokat előre is köszönöm.

2016. máj. 17. 16:22
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

De fogyatékosok vagytok gyerekek..ez csak egy jószándèkú kedves ajándék,nem kell annyi mindent kihozni belőle..manapság úgyis divat az ilyeneket megünnepelni,szerintem nagyon aranyos dolog.A feliratos csoki szerintem kezdetnek elég :) meg egy ölelés és elvan intézve.

Egyébként is semmi beleszólásotok nem lehet,hogy megakarnak-e emlékezni arról az emlékezetesen napról avagy sem,a kérdező tanácsokat kért,nem azt kérte hogy vitassátok,hogy kell-e tartani ilyet vagy sem.

2016. máj. 17. 20:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, végre valaki aki felfogta a dolog lényegét.
2016. máj. 17. 20:46
 13/14 anonim válasza:
Szerintem is elég a csoki. :) Max egy kedves üzenet mellé.. Nem kell minden "lehetőséget" az elején kilőni,mert később tényleg nem fogsz tudni mit adni.. :/
2016. máj. 17. 21:36
 14/14 anonim válasza:

Én is csináltam ilyet az első kapcsolatomban, én pár évvel idősebb voltam a leányzónál, ő 15,5 akkoriban.

Tőlem egy szívecskés kulcstartót kapott, belegravírozva a találkozásunk dátumával. Örült neki, tőle meg közös képet kaptam amit bekereteztetett :)

2016. máj. 19. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!