Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 1. hónapfordulóra milyen...

1. hónapfordulóra milyen ajándékot lehet venni egy 14 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
Feliratos dobozú csoki már van, de még mit lehet hozzá valami apróságot adni? Az értelmes, jóindulatú válaszokat előre is köszönöm.

2016. máj. 17. 16:22
1 2
 1/14 anonim válasza:
Ha van motorja, ami korából adódóan nem kizárt, akkor egy kulcstartó is jó ajándék lehet. De egy saját versnél nem lehet személyesebb ajándékot találni.
2016. máj. 17. 16:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem, nincs motorja. Focizik meg lolozik. Ezek a hobbijai. De köszi a választ!
2016. máj. 17. 16:48
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Miafaxom? Hónapforduló? :DDD

Én semmilyet sem vennék, vegyen a fiú.

2016. máj. 17. 17:19
 4/14 anonim válasza:

Ha szépen rajzolsz akkor egy szép rajz kedves dolog ha nem akarsz sokat kötni

Ha nem zavar a pénz akkor lehet párnára nyomtattatni a közös fotóitokat :)

2016. máj. 17. 17:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2016. máj. 17. 18:05
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
egy cidának bizti örülne
2016. máj. 17. 18:06
 7/14 anonim ***** válasza:
67%

Gondolom akkor te még ettől is fiatalabb vagy. Még ha meg is sértődsz , de ez nagyon ciki. EGYHÓNAPOS.!?!?

Egy az hogy ebbe a korba felesleges marhaságokat venni. Giccseket meg főleg nem kell venni. Ne hogy már stoppoljátok az időt . De ha már mindenáron venni akarsz akkor csak úgy simán, azért mert tetszik . Mi lesz ha esetleg tíz éves évforduló lesz.??? Akkor mit veszel neki? Pedig hidd el jóindulatúan írtam.

2016. máj. 17. 18:46
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
14 évesnek 1 hónapos fordulóra :D elég a csoki szerintem
2016. máj. 17. 19:09
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a csoki elég, meg írhatsz mellé egy kis kártyát emlékbe esetleg a közös fotótokkal.

Majd a 3 és 6 hónaposra adhatsz nagyobb dolgot. Hülyeséget ne vegyél, csak felesleges lom. A fiúk nagy része nincs odáig az ilyen bizbaszokért.

Szerintem aranyos a hónapfordulót "megünnepelni" anno én is csináltam. Majd ritkul az... 5 év múlva még az évfordulót is nehezen tartod majd fejben :)

2016. máj. 17. 19:12
 10/14 A kérdező kommentje:

#7: Miből gondolod hogy fiatalabb vagyok? Kezdjük azzal hogy a fiú nem az én barátom, hanem a legjobb barátnőmé. És egyidősek.

Ahogy #9 is mondja, ez igen is aranyos dolog. Lehet rajta röhögni meg leszólni, de csak magadat minősíted (ez NEM csak #7-nek szól). Köszönöm mindenkinek aki a kérdésre válaszolt, és normálisan elmondta a véleményét.

2016. máj. 17. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!