1. hónapfordulóra milyen ajándékot lehet venni egy 14 éves fiúnak?
Miafaxom? Hónapforduló? :DDD
Én semmilyet sem vennék, vegyen a fiú.
Ha szépen rajzolsz akkor egy szép rajz kedves dolog ha nem akarsz sokat kötni
Ha nem zavar a pénz akkor lehet párnára nyomtattatni a közös fotóitokat :)
Gondolom akkor te még ettől is fiatalabb vagy. Még ha meg is sértődsz , de ez nagyon ciki. EGYHÓNAPOS.!?!?
Egy az hogy ebbe a korba felesleges marhaságokat venni. Giccseket meg főleg nem kell venni. Ne hogy már stoppoljátok az időt . De ha már mindenáron venni akarsz akkor csak úgy simán, azért mert tetszik . Mi lesz ha esetleg tíz éves évforduló lesz.??? Akkor mit veszel neki? Pedig hidd el jóindulatúan írtam.
Szerintem a csoki elég, meg írhatsz mellé egy kis kártyát emlékbe esetleg a közös fotótokkal.
Majd a 3 és 6 hónaposra adhatsz nagyobb dolgot. Hülyeséget ne vegyél, csak felesleges lom. A fiúk nagy része nincs odáig az ilyen bizbaszokért.
Szerintem aranyos a hónapfordulót "megünnepelni" anno én is csináltam. Majd ritkul az... 5 év múlva még az évfordulót is nehezen tartod majd fejben :)
#7: Miből gondolod hogy fiatalabb vagyok? Kezdjük azzal hogy a fiú nem az én barátom, hanem a legjobb barátnőmé. És egyidősek.
Ahogy #9 is mondja, ez igen is aranyos dolog. Lehet rajta röhögni meg leszólni, de csak magadat minősíted (ez NEM csak #7-nek szól). Köszönöm mindenkinek aki a kérdésre válaszolt, és normálisan elmondta a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!