Mivel tzdnám megajándékozni barátomat?
Figyelt kérdés
Valami különleges ajándékot szeretnék neki venni, de nem tudom, milyet. Tudtok nekem segíteni?
L/?
2016. ápr. 25. 16:16
1/4 A kérdező kommentje:
*tudnám**
2016. ápr. 25. 16:18
2/4 A kérdező kommentje:
Fontos, mert jövöhónap elején már itt van a szülinapja, és nagyon várom már, h oda adjam neki az ajcsiját.😯😯
2016. ápr. 28. 21:46
3/4 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mit szeret?
Mi a hobbija? Stb
Valami ahoz illöt kell adni!
4/4 A kérdező kommentje:
Hát... nagyon szereti a spray-ket, a dezodorokat, meg minden,ami illatozik, de nem tudom mkst hírtelen hogy mit szeretne....
Meg kérdezni meg nem igen akarom hogy mit akar mert azzal már el is dőlt a szülinapja........ valaki tudna segíteni???
Arra is gondoltam hogy el vihetem egy vacsira, vagy akár el is mehetnénk még a Szigetvári várba..(?) De azon kívűl... :(
2016. ápr. 30. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!