Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Tavaly májusban a Lidlben...

Tavaly májusban a Lidlben vásároltam egy cserepes rózsát ajándékba (panelba, erkélyre) /? /

Figyelt kérdés
Van itt olyan aki vásárolt már cserepes rózsát, Lidlbe vagy bármelyik más multinál és panelban tartja ?

2016. ápr. 19. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is tavaly vettem fehér rózsát a lidl-ben. Egy darabig kint volt az erkélyen, de kínlódott szegény. Majd kivittem a kertbe, és most gyönyörű bokros rózsa lett, tele van fehér rózsákkal.. A rózsa nem nagyon marad meg cserépben. Ha mégis akkor jó nagy cserépbe kell tenni, hogy a gyökere tudjon terebélyesedni.
2016. ápr. 19. 19:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Átlett ültetve egy közepes majd egy jó nagy cserépbe . A téli fagyokat a szobában kellett volna átvészelnie, de elkezdett meghalni . Amint visszakerült a hideg erkélyre ismét élni kezdett . Tavaly 10 vörös rózsafejjel vittem haza, mostanra 4 bimbót hozott .

Érdekes mert eddig azon az erkélyen egy cserepes virág sem maradt meg . :)

2016. ápr. 19. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:

No jó-jó, megvetted, elajándékoztad.

Ez semmit nem mond!

Ahhoz, hogy egy virág életképes maradjon és szép legyen, megfelelően kell gondozni.

Panel, nem panel, ha nem gondozod, vagy nem jól gondozod, csak száraz, elhelt növény lesz belőle.

.

Tudok olyan cserepes rózsáról, amit 3 éve vettek anyák napjára. Panelben él, tavasztól őszig az ekélyen, télen a lakásban. Januárban is bontott virágot (igaz, csak egyet) és már több bimbó van rajta.

2016. ápr. 20. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!