Mit vegyünk egy baráti házaspárnak ajándékba? Éppen gyereket várnak.
Ha kimondottan a baba érkezésének alkalmából szeretnétek ajándékot venni, akkor én biztosan valami "pelenkatortát" vennék, a neméhez "illő" színnel. Nevéhez híven, van benne pelenka, egy plüssfigura, cumi, törlőkendők és egyéb baba dolgok amik szükségesek lehetnek, de biztosan magad is össze tudod válogatni a boltban, és azt csomagba rakatni. Készen legutóbb a Müllerben láttam ilyet készen. Ezt én akkor vennék, ha például már 7-8-9 hónapos terhes a feleség, ha korai terhességről beszélünk és magatoktól szeretnétek őket meglepni valamivel, akkor én is utalványt adnék valamelyik bababoltba, és ők megveheteik a szükséges bútorokat, kiegészítőket, vagy amit szeretnének és amikor szeretnék.
Ha más alkalom miatt szeretnétek ajándékozni, pl a házaspár házassági évfordulója, vagy valamelyik fél születésnapja, akkor nem vennék babaholmit, ott az ajándékozottra koncentrálnék és neki vennék valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!