Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyünk egy baráti házaspá...

Mit vegyünk egy baráti házaspárnak ajándékba? Éppen gyereket várnak.

Figyelt kérdés
2016. ápr. 15. 08:32
 1/8 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Én nem mernék babacuccot venni előre, ha bármi történik, akkor fájdalmas lehet a dolog. Inkább valami tárgyat, mi kaptunk barátoktól kis méretű fa szobrot, kaspót, stb, az ízlésüknek megfelelő dolgot vegyetek.
2016. ápr. 15. 08:38
 2/8 anonim válasza:
100%
Mennyi idős terhes? Valami alkalom lesz, szülinap? Konkrét babacuccot én sem vennék. Hiába esetleg a végén jár a terhességnek, azért na, bármikor történhet valami. Esetleg valami vásárlási utalvány, ilyesmi.
2016. ápr. 15. 09:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Milyen alkalomra?
2016. ápr. 15. 09:58
 4/8 anonim válasza:
Én se vennék babacuccot, kivéve ha esetleg valami babaváró buli.
2016. ápr. 15. 10:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha kimondottan a baba érkezésének alkalmából szeretnétek ajándékot venni, akkor én biztosan valami "pelenkatortát" vennék, a neméhez "illő" színnel. Nevéhez híven, van benne pelenka, egy plüssfigura, cumi, törlőkendők és egyéb baba dolgok amik szükségesek lehetnek, de biztosan magad is össze tudod válogatni a boltban, és azt csomagba rakatni. Készen legutóbb a Müllerben láttam ilyet készen. Ezt én akkor vennék, ha például már 7-8-9 hónapos terhes a feleség, ha korai terhességről beszélünk és magatoktól szeretnétek őket meglepni valamivel, akkor én is utalványt adnék valamelyik bababoltba, és ők megveheteik a szükséges bútorokat, kiegészítőket, vagy amit szeretnének és amikor szeretnék.

Ha más alkalom miatt szeretnétek ajándékozni, pl a házaspár házassági évfordulója, vagy valamelyik fél születésnapja, akkor nem vennék babaholmit, ott az ajándékozottra koncentrálnék és neki vennék valamit.

2016. ápr. 15. 10:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Hjjjja, a gyerekre várók, vagy akinek épp most született, mind pelenkára vágynak. :D Nem egy idilli ajándék, de hát a szükség nagy úr.
2016. ápr. 15. 10:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem konkrétan "babaváró" buli lesz, csak szimplán találkozunk. A szülés még messze van.
2016. ápr. 15. 13:09
 8/8 anonim válasza:
47%
Babakönyv. Én nagyon szeretem vezetni, hogy mikor mit csinál a baba. Jó emlék lesz felnőtt korban.
2016. ápr. 18. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!