Ezek alapjan mit vegyek a baratom szuletesnapjara?
Figyelt kérdés
17 eves lesz. Tobb mint egy eve vagyunk egyutt. Nem szeretnek semmilyen gyerekes dolgot venni neki. Street workoutozik, erdeklik a hajok, motorok, testepites,regies dolgok, xbox jatekok.2016. márc. 5. 17:24
2/9 anonim válasza:
Igazi egyéniség abból amit leírtál...
Vegyél neki valami olyat amit a többi ilyen tucatcsávó szeret, pl egy kreatívabb barátnőt ? ;)
3/9 anonim válasza:
Régi katonai sisakot az ócskástól, valamit ami segíti az edzésben ilyesmit :)
4/9 anonim válasza:
Gondolkozz már. Csak mondott valamit, BÁRMIT az elmúlt egy évben, hogy mit szeretne, mire lenne szüksége. Sosem beszélgetettek a hobbijáról, vágyairól? Sosem állt meg egy kirakat előtt, nem mutatott egy cikket, egy netes reklámot, akármit, hogy "hű, ez de jó, kéne egy ilyen nekem is"? Vagy mondta ő, csak nem figyeltél..
5/9 A kérdező kommentje:
Valojaban van nagyon sok otletem, de valami nagyon jot szeretnek ezert is irtam ki ezt a kerdest.
2016. márc. 5. 18:14
7/9 anonim válasza:
Esetleg otthni huzockodot?? Szereti a testepitest nem?? De ah nem tudom legy otletes 😄 sok sikert...
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a normalis valaszokat! :)
2016. márc. 7. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!