Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ajándék ötletek? Fontos

Ajándék ötletek? Fontos

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Szeretnék egy ajándékot küldeni a kedvenc színészemnek de fogalmam sincs mit vegyek neki. Igazából rajzolni is fogok, azt fogom aláirattatni ha minden jól megy. De valami ajándékot is szeretnék mellé, mert ugye a rajz nem marad nála. Szóval sok minden érdekli. Elsősorban imád motorozni. Imádja a rajongóit és a fura dolgokat :D folyamatosan fura ajándékokat kap, pl mellimplantátumot meg ilyen hülysségeket, de én valami normálisat, mégis kreatívat szeretnék. Na meg persze olyat amit nem olyan bonyolult elküldeni Amerikába. Gondolkoztam a 3Ds gravírozott üvegen, benne egy morottal és a nevével, de félek, hogy eltörne meg hogy ez nem olyan kreatív. Továbbá azt sem szeretném, hogy rámenjen az összes zsebpénzem. Szóval ha van valami ötletetek, akkor légyszi írjátok! Köszönöm *-*
2016. márc. 1. 07:14
 1/3 anonim ***** válasza:

A gravírzott üveg tényleg nagyon kreatív, de sajnos valóban törékeny.

Az üveget beteheted képkeretbe is, és akkor nagyon kipárnázod.

Ha a gravírozásból indulsz ki, akkor fába is lehet gravírozni.

Gravírozott toll?

2016. márc. 1. 07:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy, de nem árt tudni valamit. A sztárok szinte sosem kapják meg a rajongok leveleit, vagy ajándékait. Mindent amit a sztárnak küldenek egy 1-2-3 fős csoport foglalkozik vele, akiknek az a dolguk, hogy minden egyes elküldött rajongói levélre az előre sokszorosított dedikált képet visszaküldje. Az ajándékok zöme kuka, vagy ha olyan ami hasznos, azt tovább küldik. Pl: A rengeteg plüss játékok, egyéb játékok mennek a rászorulóknak.

A sztárok nem érnek rá napi szinten több tízezer levélre, ajándékra reagálni.

Manapság a legjobb megoldás az, ha a facen vagy más oldalon utánanézel, hogy a sztár blogja/ oldala valódi-e vagyis az övé. Ha igen, oda írhatsz. Ajándékot küldeni anyagilag sem érdemes.

2016. márc. 1. 09:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Tudom tudom ;) de Ő foglalkozik ezekkel a dolgokkal. Fel szokta tölteni instagramra a képeket az ajándékokról amiket kapott. És elég sokat :) meg nem csak képeket küldenek vissza, hanem névre szóló aláírást ad persze nemhiszem, hogy mindenkinek. De azért reménykedem, és próbálkozni fogok ;)
2016. márc. 1. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!