Itt is egy ajándékos kérdés. Ötletek? :D
Na, hello!
16 éves lány vagyok. A legjobb barátnőmnek szeretnék valami ajándékot adni karácsonyra. 16 éve legjobb barátok vagyunk, tehát születésünk óta. Ez egy "örökletes" barátság, a nagyszüleink óta.
Rengeteget nevetünk együtt, hülyéskedünk, soha be nem áll a pofánk, és olyan poénjaink vannak, amiket rendszerint mások nem értenek, és csak néznek ránk, hogy WTF, mi meg fetrengünk a röhögéstől. Szinte állandóan együtt lógunk, és nehezen birjuk ki egymás nélkül igy, hogy idén külön suliba iratkoztunk.
Minden évben valami vicces, kreativ, és egyedi ajándékot adunk a másiknak, amin vagy sirunk, vagy nevetünk a hülyeségén..
Tudom, mielőtt jönnének ezek a kommentek, ti honnan a fenéből tudnátok, hogy mit szeret....Ez jogos...
De mégis, ha csak valami béna poént mondanátok, vagy hogy ti mit adtatok ilyenkor, azt megköszönném.
:D :*
Az ötlet nagyon jó, csak az a baj, hogy ezt már megcsináltam boritékokkal.
De azért köszi!
póló/bögre vicces felirattal, akár fehér is lehet, és te fested ki
színes kontaktlencse (ha járatos a használatában)
írj neki verset
mozijegy vicces előadásra, amire közösen mentek
vicces telefontok, fülbevaló, pendrive...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!