Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Itt is egy ajándékos kérdés....

Itt is egy ajándékos kérdés. Ötletek? :D

Figyelt kérdés

Na, hello!

16 éves lány vagyok. A legjobb barátnőmnek szeretnék valami ajándékot adni karácsonyra. 16 éve legjobb barátok vagyunk, tehát születésünk óta. Ez egy "örökletes" barátság, a nagyszüleink óta.

Rengeteget nevetünk együtt, hülyéskedünk, soha be nem áll a pofánk, és olyan poénjaink vannak, amiket rendszerint mások nem értenek, és csak néznek ránk, hogy WTF, mi meg fetrengünk a röhögéstől. Szinte állandóan együtt lógunk, és nehezen birjuk ki egymás nélkül igy, hogy idén külön suliba iratkoztunk.

Minden évben valami vicces, kreativ, és egyedi ajándékot adunk a másiknak, amin vagy sirunk, vagy nevetünk a hülyeségén..

Tudom, mielőtt jönnének ezek a kommentek, ti honnan a fenéből tudnátok, hogy mit szeret....Ez jogos...

De mégis, ha csak valami béna poént mondanátok, vagy hogy ti mit adtatok ilyenkor, azt megköszönném.

:D :*

2015. nov. 21. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy nagy dobozba beleraksz egy meg kisebbet, es igy tovabb... A vegen ott lenne egy ezt megszivtad kartya. :D
2015. nov. 21. 12:25
 2/3 A kérdező kommentje:

Az ötlet nagyon jó, csak az a baj, hogy ezt már megcsináltam boritékokkal.

De azért köszi!

2015. nov. 21. 12:55
 3/3 anonim ***** válasza:

póló/bögre vicces felirattal, akár fehér is lehet, és te fested ki

színes kontaktlencse (ha járatos a használatában)

írj neki verset

mozijegy vicces előadásra, amire közösen mentek

vicces telefontok, fülbevaló, pendrive...

2015. nov. 22. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!