Egy 18 éves lánynak milyen ajándék dukál?
Vigyél egy csokor virágot, ne vörös rózsát, hanem valami mást, de szépet. Abból baj még nem származott.
Amúgy lehet venni valami vicces jogosítványt, hogy most már szabadon fogyaszthat alkoholt, választhat képviselőt, házasodhat stb.
Ne vegyél neki vicces táblákat és hasonlókat. Fölösleges pénzkidobás amit csak kerülgetni fog évekig, aztán kidobja. Mivel nem is állsz hozzá közel, a világon semmi jelentősége nem lesz.
Én mondjuk már 26 vagyok, de már 18 évesen is valami ehetőnek örültem volna leginkább egy nem túl közeli ismerőstől.
Olyan dolgoknak amire alapból sajnálja az ember a pénzt, de ajándékba nagyon örül neki. Nálam pl. ilyen a juharszirup vagy az amerikai típusú, jó minőségű mogyoróvaj. Ezek mondjuk nem biztos, hogy mindenkinek bejönnek :D De mondjuk jó lehet a kézműves csoki, csokiba mártott aszalt gyümölcsökből és magvakból egy válogatás. Mmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!