Mit vegyek anyunak? Bena vagyok.
Figyelt kérdés
Maximum meg kb 4000 forintot tudnek raszanni mivel meg nem dolgozom.
Mar vettem neki egy jobb minosegu syoss hajfesteket.
Es eddig ennyi...
Otletem sincs mit lehetne.
Gondoltam ra hogy elviszem Veszprembe a Petofi szinhazba Abigelre de kettonknek az mar 7000 forint.. plusz felutazas koltsege ( 40km)
Tehat ez kilove..
"Porfogot" meg nem akarok venni neki...
Koszi 19/L
2015. dec. 16. 18:20
1/8 anonim válasza:
-könyv
- szép hajcsat (ha használja)
-zenei cd
- kedvenc filmjének eredeti DVD-t
-parfüm
2/8 anonim válasza:
Egy bögrét adj neki.Amin rajta a felirat,boldog születésnapit vagy boldog névnapot.És közös fotótok,amin átölelitek egymást.Ha kávézik,vagy iszik tejet,reggel,este,akkor mindig látni fogja ezt az ajándékot amit Tőled kapott..Remélem tudtam segíteni.:)
3/8 anonim válasza:
Nyomása neki egy pólót. Veszprémben a plázában lehet. Ha mar igy veszpremet irtad. Akar ha meg lehet oldani a ti kozos kepetekkel vagy valami aranyos vicces szöveggel. Ha sminkeli magat sminket ami meg nincs neki es tudod hogy kell. Arckrém...
4/8 anonim válasza:
Vagy a nevével ellátott törölközőt.
7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ezek olyan minden napi ajandekok :/
Nem rosszak csak nincs fantazia benne :/
En pedig szeretnek valami emlekezeteset..:)
Mondjuk a polos az jol hangzik, de nem hordana itthon, tehat az is porfogo lenne :/
2015. dec. 16. 19:23
8/8 anonim válasza:
Akkor csináltass egy naptárat a kepeitekkrl. Az maradandó hasznos es emlékezetes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!