Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek mit vegyek a...

Szerintetek mit vegyek a barátnőmnek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek szeretnék valami igazán jó egyedi vagy ötletes ajándékot karácsonyra venni, de nem tudom, hogy mit... 17 éves, 4 és fél hónapja vagyunk együtt! Bárki akinek van ötlete az nyugodtan írja le! Főleg ti lányok, hogy minek örülnétek a párotoktól így karácsonyra! A válaszokat előre is köszönöm!
2015. dec. 14. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudom ez nagyon sablonos meg semmit mondó, de én sose szeretném hogy meglepjen valamivel a barátom, ha valamire szükségem van esetleg elmondom ha nem túl drága, de amúgy jobban örülök ha vesz egy szál virágot és elmegyünk közös programra. Ha nagyon ajándékot szeretnél neki, akkor nyomozd ki mire vágyik vagy minek örülne, mert ez minden lánynál más. Van aki szereti az ékszert, van aki utálja, van aki szereti a díszeket, van aki nem. Ha van valami hobbija vagy olyan érdeklődési köre amit ismersz, pl szeret főzni / sportolni/ utazni... Akkor valami ahhoz kapcsolódót vegyél. De ezt te tudhatod csak igazán, innen nagyon senki más.
2015. dec. 14. 15:27
 2/2 anonim válasza:
Fondü-szett, ha megfelel árban.
2015. dec. 14. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!