Egy egyetemistának mit adnátok karácsonyra? Egyetemisták, ti minek örülnétek?
A bátyámnak jelenleg semmi ideje nincs, folyton csak tanul, tanul, tanul... Lassan itt a karácsony és egyszerűen képtelen vagyok kitalálni, hogy mit adjak neki. Bármilyen ötletnek örülök, mert nemcsak én, de a szüleink sem tudják még, hogy mi kerüljön a fa alá.
Ti mit adnátok egy egyetemistának, vagy ha az vagy minek örülnél, mire lenne szükséged? Kérlek ne írjatok háztartási gépeket, tollat, ceruzát stb., mert az olyan... na, mégis csak karácsony lesz!
A válaszokat előre is köszönöm!
Én szépirodalomnak, versesköteteknek mindig örültem (és még most is:D), színházbelépőnek, stb.
Sokszor nem volt annyi időm sem, hogy keressek magamnak valamit, nemhogy leüljek olvasni. Karácsonykor mindig ráértem egy kicsit legalább :)
Köszi a választ! Hát.. nem is tudom. Nem rajong túlságosan a könyvekért meg a színházér... De köszi elindulásnak jó. Ja nagyon szeret fényképezgetni. Meg ilyen repülős dolgokat (pl. maketteket) is.
Jöhetnek még válaszok! :)
fényképező tanfolyam
koncertjegy vagy mozijegy (2 db, h mást is el tudjon vinni magával)
menő karóra
kézműves sörválogatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!