Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékot szoktatok...

Milyen ajándékot szoktatok venni a szüleiteknek?

Figyelt kérdés
Akár szülinap, nèvnap, karácsony... Miket szoktatok venni külön az anyának ès az apának?

2015. nov. 26. 23:22
 1/4 Mark990728 válasza:

Én tavaj apámnak órát

Anyukámnak nyakláncot ès fülbevalót vettem

2015. nov. 26. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Apának

Szülinap: torta, amilyet kér; dezodor, zokni

Névnap: max. egy csoki, mogyoró

Karácsony:előzőek + borotvahab, borotvapenge, szerszámok, zseblámpa, zsebszerszam, telefontok, 3D puzzle, makettek,

Anya

Szülinap: torta, +valami apróság mert január elején van és addigra elfogy a pénz és az ötlet is

Névnap:virág, csoki

Karácsony: Dove szappan, tusfürdő, karóra, ékszer, zokni, sál, parfüm, angyalkás dísz, smink, arc es kezkrem

2015. nov. 27. 04:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Apának

bor, jó minőségű szálas tea, teázással kapcsolatos kellékek, welness utalvány (nagyon szereti a termálfürdőket), olyan használati cikkek, amire épp tudom hogy szüksége van

Anyának

ruha, fiatalító krém, ékszer, parfüm, dekoráció... a tipikus női dolgokat kedveli :)

2015. nov. 27. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
wellness hétvégét, borok, könyvek, színházjegyek, kávéfőző, fotel...
2015. nov. 27. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!