Mit vegyek karácsonyra a 12 éves lányomnak?
"utolsó:őszintén elmosolyodtam nem azért mert az én lányomról van szó."
Tök mindegy hogy kiről van szó, és nem kell elmosolyodni, én az igazságot írtam!
Vehetsz neki körömlakkot, vagy rúzst, vagy vibrátort, vagy ne írjam, hogy mit!
Azert a koromlakk es a ruzs nem egy szinten van a vibratorral :)
A kislanyok tobbsege (termeszetesen) szereti az ilyesmit
Egy 12 éves szinte még kislányról beszélünk és szóba kerül a vibrátor meg az iphone? Aki ilyet vesz a gyerekének arról sajnos el tudom képzelni hol van éppmost mert iskolába nem az biztos.
A kérdezőtől pedig csak annyit szeretnék kérdezni hogy miért itt kérdezel? A te lányod nem? Akkor tudnod kéne hogy mit szeret... ha pedig nem veled él akkor sajnálom!
Nem tudom milyen házban lakik, de én ajánlanám hogy valami kisállatot vegyél neki általában ilyenkorban örülnek neki. Ha pedig nem akkor szépen puhatold ki tőle. :)
Én 13 vagyok, imádom a csillagászatot, apukám egyszer vett nekem egy távcsövet karácsonyra,, borzasztóan örültem, már csak egy színes-képes, de nem gyerekes csillagászkönyvet szeretnék. És szerintem egy 12 éves már lassan kinő a plüssmaciból.
Nyugi, nem én vagyok a lányod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!