Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek pofátlanság így...

Szerintetek pofátlanság így odaajándékozni?

Figyelt kérdés

Még régebben rendeltem 3 parfümöt. Jó árban volt, gondoltam amelyik a legjobban tetszik, megtartom, a másik kettőt eladom. Legalább fedezi a saját parfümömet, és lesz egy kis plusz pénz belőle.

Egy megmaradt, de igazából nem is törtem magam nagyon az eladásán. Már vagy fél éve megvan, dobozostól, hibátlanul. Eszembe jutott, hogy mi lenne, ha nagymamámnak ajándékoznám karácsonyra a parfümöt. De nem pofátlanság ez? Nem spórolni akarok az ajándékán, csak sajnálom ott nézni, hogy hónapok óta áll. Szerintetek?

2015. nov. 9. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem az. Sajat penzbol vetted amugy is ugyh nem sporolas.
2015. nov. 9. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem pofátlanság. Hiszen nem használtad.
2015. nov. 9. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem pofátlanság. Használatlan, rendes parfüm, s ha esélyes, hogy jó ajándék a számára, ez egy teljesen rendben levő ötlet.
2015. nov. 9. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne pofátlanság? Te vetted, és odaadod neki. Az ajándékok általában így "születnek".
2015. nov. 11. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is add csak oda nyugodtan, nem pofátlanság. :)
2015. nov. 14. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!