Kérhetek kreatív ötleteket egy fényképes ajándékhoz?
Sziasztok!
Egy ajándék elkészítéséről és díszítéséről szeretnék ötleteket kérni!
Az ajándék a következő lenne:
-arra gondoltam, hogy egy 50*70-s képkerethez vennék egy nagy karton lapot (a színét még nem sikerült eldöntenem),
-kinyomtatnák egy csomó fényképet (ami rólam és az élettársamról készült)
-középre írok egy szép idézetet
- a kartont kivágnám ott ahol elterveztem a fényképek helyét
-a végén pedig le lenne fedve üveg lappal
Ez eddig sima dolog, csak ugye a fényképek közt levő kartont valamivel fel szeretném dobni, díszíteni, de nem szeretném, hogy gagyi legyen.
Gondoltam arra, hogy festek rá valamilyen mintákat (először a szívecskék jutottak eszembe csak attól félek, hogy túlzás lenne e, más minták nem nagyon jutnak eszembe ami kifejezi a szeretetet) vagy gondoltam szalagokra a kis kereteket csinálni a képek köré, mintás (szívecskés) cellux ragasztó is az eszembe jutott stb.....
Nem tudom eldönteni milyen színű legyen a karton, és a fényképkeret! (ami illik a világos kék szoba színhez)
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú lett!
Előre is köszönöm a segítséget!
Őszintén???
1. Csak valódi képkeret fogja megtartani az üveget, és ha még külön színes is, és a keretezés-üvegezés munkadíja...és ha azt veszem, hogy ízlésem szerint eléggé giccses, csöpögős ajándék, ott lóg a falon...
2. Azon a pénzen inkább vennék egy takaros fotó-albumot, indításnak beleraknám azt a két képet, amit gondolsz, alájuk lehetne írni azt az 1-2 kedves mondatot... és majd később a további fotók is beleférnek a közös kirándulásokról, stb. stb.
1- igen tudom, es ezt úgy oldom meg,hogy veszek egy 50×70 képkeretet és annak a méreteivel szabom belele a kartont és ha kész belerakom a keretbe a kartonra erősitet képebet és össze rakom a keretet!
(Szerintem nem jól képzelted el amit leirtam! )
2- én is gondoltam már ere a lehetőségre, csak en egy kidolgozot dolgot szeretnek addni neki amiből látja, hogy tényleg foglalkoztam vele és, hogy nagyon de nagyon szeretem!
2 boveben letudnad irni az otleted ha megkerhetlek? :)
Am a nap folyaman eszembe jutot h a kepekhez rozsat rajzolnek ahogy fel fut a kekek mellett, esetleg par lehulo szirom a kepekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!