Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit ajándékozzak szüleimnek...

Mit ajándékozzak szüleimnek semmi pénz nélkül?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs semmi pénzem az ünnepekre, most fizettem ki az egyetememet az utolsó filléremig. Már a sírás folytogat, hogy nem tudok, mit ajándékozni nekik, plusz a barátomnak. Igyekszem kreatív lenni, de az utóbbi időszak nagyon rossz volt és egyszerűen amibe belefogok az annyiba marad. Tudnátok nekem segíteni kedves olvasók? 21éves lány, a barátom 22 éves.

2014. dec. 17. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Vagy ha tudsz varrni, a meskán gyönyörő meézeskalázs-szerű varrott díszeket találsz, amiket lekoppinthatsz

2014. dec. 18. 11:15
 2/4 Márciuska ***** válasza:
Süss valami finom aprósüteményt, tedd bele sima dunsztosüvegbe, kösd le valami szép mintás maradék anyaggal, és csinálj rá saját kezűleg címkét, vicces-kedves üzenetekkel, jókívánságokkal. Vagy készíts egy montázst családi fotókból. Díszítheted masnikkal, gombokkal, maradék csipkékkel, papírkivágással, bármivel ami a kezedbe kerül. Még képkeretet sem kell venned hozzá, mert lehet kartonpapírból is képkeretet készíteni, szerintem találsz valahol a neten. Vagy ha nem vagy elég kreatív, az is elég, ha kivágsz négy papírcsíkot a kartonból, és azt ragasztod a montázsod négy szélére. Ugyanezt művelheted szinte bármivel, akár egy doboz bonbont vagy teát is egyedivé tehetsz, ha lefested a dobozát, és teleragasztod közös fotókkal és kedves idézetekkel, szerető üzenetekkel. Vagy valamilyen ünnepi illatú vagy ritkább fajta szappant is vehetsz, és ugyanígy egyedi módon csomagolod. Csak fel a fejjel, és boldog karácsonyt nektek!
2014. dec. 18. 12:12
 3/4 Márciuska ***** válasza:
Még egy dolog: az én szüleim imádnak nosztalgiázni. Anyumnak pl. letöltöttem egy csomó zenét a táncdalfesztiválok korszakából, amit kislány korában hallgatott, megírtam cédére, és csináltam hozzá borítót a régi énekesek fotójával. Apum pedig kapott már egy csomó könyvjelzőt, amikre a gyerekkorában kapható csokoládék vagy a gyerekkorában nézett rajzfilmek képét nyomtattam. De készítheted a fotómontázst pl. az ő gyerekkori fotóikból is.
2014. dec. 18. 12:25
 4/4 anonim válasza:
Utolsó klassz. A sütögetés is jó ötlet. Nekem mindig azt mondják, hogy csak engem kérnek, mert elég messze járok egyetemre...
2014. dec. 19. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!