Mivel dobhatnám fel, tehetném különlegesebbé az ilyen ajándékot?
Figyelt kérdés
Közeleg az egyik legjobb barátom születésnapja, és arra gondoltam hogy, a megismerkedésünktől kezdve mostanáig egy könyvszerűségbe fotókat ragasztok, és leírom mellé a legszebb pillanatainkat, némelyiket hosszan, részletesen is. Ez az ajándék egy 18 éves fiúnak készülne, és egy lánytól kapja. Fel szeretném dobni valami kis extrával ezt az ajándékot, hogy ne ilyen szokásos snassz könyv fotókkal és írással legyen, hanem valami különlegeset beletenni, de semmi ötletem sincs hiába agyalok:( Nagyon örülnék ha valaki segítene és egy kis ötletet adna..
előre köszi, 18/L
2015. okt. 21. 01:44
1/1 anonim válasza:
A kedvenc dolgait, amit szeret. De egyébként, ha pedig kedvel és olyan stílusú, mint te, akkor ez a könyv nagyon szép gesztus, alapból értékeli. Szerintem hagyd úgy, tökéletes így is! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!