Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ez jó ajándék lenne barátom...

Ez jó ajándék lenne barátom 18. szülinapjára?

Figyelt kérdés
Mivel távlapcsolatban élünk csak szünetekben találkozunk. Több mint egy évesek vagyunk. Arra gondoltam jólenne egy wellness hétvége mert most nagyon depressziós korszakában van (külföldön nincsenek barátai,hiányzom neki..). Találtam is egy hotel ajánlatai között egy 1éjszakásat meg egy 2éjszakásat. Az 1éjszakás azert lenne jó mert 50ezerből kell gazdálkodnom és emellé vehetnék még valami kézzel foghatót is pl. könyvet amit ott nem tud olvasni.. A 2éjszaka viszont találóbb lenne mert mit csinál az ember egy nap alatt..ezek mellé tortát is sütnék neki viszont nagyon nem tudom melyiket válasszam!:(

2015. okt. 4. 19:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és ezek mellé.. Akkor lesz a legjobb barátjának is szülinapi bulija és én is jóba vagyok vele szóval még neki is kell vennem ajándékot.
2015. okt. 4. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

2 nap jobb lenne. Mert 1 éjszaka nagyon kevés. 2-3-tól lehet elfoglalni a szobát. Délután wellness. Este vacsora, alvás. És reggel már pakolhattok is, mert 10-11 felé el kell hagyni a szobát.

Szóval ez elég rohanós lenne.

Ha ilyenben gondolkozol, akkor felesleges elutazni, akkor a lakóhelyeteken menjetek el egy uszodába, ahol van wellness részleg is.

Torta felesleges, ha wellnesselni mentek. Hogy vinnéd oda?

Egy könyv nem kerül olyan sokba, hogy emiatt ne jöhetne ki a pénzből a 2. éjszaka.

Értem, hogy a 2 éjszaka sokkal drágább, mint az 1. De nem a könyv miatt.

2015. okt. 5. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:

2 éjszaka, de ötvenezerből szerintem 3 éjszakást is találsz ha nagyon körülnézel.

Torta, könyv most nem kell.

2015. okt. 5. 14:01
 4/4 anonim válasza:
A tortát én is leszavazom, szerintem is válaszd a két napos ajánlatot, de azért még nézz szét, hátha jobban jössz ki anyagilag. A könyv viszont nagyon jó ötlet, pláne,ha külföldön él és nem tud ott olvasni. Vehetsz használtan is, nagyon jókat ki lehet fogni!
2015. okt. 5. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!