Mit adjak egy füves barátom 18. szülinapjára?!
Egy beutalót egy szanatóriumba ahol leszokhat a drogokról. Egy életre szóló ajándék lenne.
2015. febr. 22. 18:04
vegyél bongot, tudsz válogatni milyet ha tudod milyen az ízlése köze van a fűhöz, de mint eszköz legális és maradandó is plusz a szobájába is kirakhatja.
2015. febr. 22. 18:23
2015. febr. 23. 14:35
Nekem gereblye és műtrágya jutott eszembe :D
2015. febr. 23. 14:36
5/11 anonim válasza:
Én is valamilyen pipára gondoltam
2015. febr. 23. 23:03
6/11 A kérdező kommentje:
és ha már van bongja meg crackpipája is?! jaja ilyen undorító drogos, a pokolban fog elégni :d
7/11 könyvsorozatzene05 válasza:
Szerintem, de ez csak az én véleményem, nem kéne elbagatellizálni, hogy füvezik, sőt, segíteni kéne neki, mert ugye te sem a koporsóban akarod látni 25 évesen? Na ugye.
Ui.: Bocsánat, hogy nem a kérdésre adtam választ.
16/L
2015. febr. 27. 16:41
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Tudom, hogy nem rosszindulatból írtad és nem is rosszindulatból mondom, de nagyon naiv lehetsz. Mindenki ismétlem MINDENKI körülötted szív. A sulid háromnegyede a városodban minden 2. ember, hidd el Magyarország ilyen. Ismerek olyat aki éjjel nappal szét szívja az agyát és semmi baja nincs egyelőre, de NEM ő az, akiről itt most szó van. Azt hiszem hónaponta pár cigitől senki nem döglött meg 25 évesen plusz semmi közöd hozzá, hogy rontja el az életét és nem hülye a gyerek....szóval gondolj bele lehet egy füves lesz a főnököd?! sőőőt tuti. Ez a XXI. század. Ki vár mást? De ha esetleg a koporsójánál állok majd, tuti szakadni fogok, hogy ez az idióta miket csinált ezidáig. Rohadtul nem fog érdekelni, amennyit ki tudott használni azt kihasználta, végig repülve....nem könyörög 20ftosokért az utcán...ez a mi társaságunk, az a tied ennyi! Amúgy nem baj, de azért örülnék valami frappáns ötletnek.
9/11 anonim válasza:
Szok luhadalabon van szééép zöld malihuánalevél!!!
2015. febr. 27. 22:59
10/11 anonim válasza:
a tudatlan válaszolóknak üzenném,hogy a cigi még mindig sokkal károsabb a fűnél..nagyon félre vagytok informálva hisz fűtől meghalni nem lehet..tény és való hogy hosszú távon,napi többszörös használattól elbutul az ember és a rövidtávú memóriának sem tesz jót.nézzetek már utána mielőtt ilyen hülyeségeket beszéltek.
kérdező! ajánlom a gomoa shoppot..rengeteg füves cucc van...vehetsz neki morzsolót,blant papírt(van csomó ízesített),tárolók vagy apacsban illetbe cserépvárosban rasta cuccokat is vehetsz. vagy vegyél neki szemcseppet vörös szemre jó..:D vagy valami kaja amit beszívva jó kajálni..mondjuk mentos vagy pattogó cukor..én pl egyik füves barátnőmnek tekertem egy cigit beleszúrtam egy kis minyonba amit a suli büféjébe vettem és kész is volt a szülinapi tortája gyertyával..és mindenki szakadt a röhögéstől.:D
2015. márc. 13. 00:17
Kapcsolódó kérdések: