Az öcsémnek és az apukámnak szeretnék ajándékot csinálni, de nem tudom, hogy mi legyen. Tudnátok segíteni?
Az öcsém szereti a lego-t és nagy Star Wars, illetve Minecraft fan.
Az apukám katona volt, ezek mellett szeret olvasni is.
Valami mutatós ajándékot szeretnék nekik készíteni, amit tudnak használni is.
ÚÚÚ, pont mostanában láttam egy olyan kis dobozka ötletet! Egy régi szótár lapjainak közepét kivágunk, a lapok széleinél kb 1,5 centit ráhagyunk. A lapokat összeragasztjuk, az egészet lefessük fehérre. A borítót tetszés szerint díszíthetjük. A videós sajnos nem találtam meg :( Ebbe bele tud tenni apud kocsikulcsot, gyógyszert, apróságokat. :)
Az öcsédnek... lehet venni ilyen kis lego minecraft cuccokat, itt a link: [link]
+ vannak lego Star Wars dolgok is, csak a lego méregdrága cucc...
Csinálj neki lego tartót, valami kis dobozból, amit felosztasz néhány kisebb rekeszre, és abba szín szerint lehetne csoportosítani a lego darabokat.
Ha értesz a barkácsoláshoz, és valami nagyon extrára vágysz, és nem vágod le a csuklód, akkor fából csinálhatsz egy könyvespolcot, valami kis extrával, vagy még jobb: barkácsoljatok együtt egy könyvespolcot, szülinapi program gyanánt :) Nem a legjobb ötletek, de ez is valami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!