Évfordulóra ti mit kaptatok a párotoktól?
Sziasztok ,tanácsokat és véleményeket szeretnék kérni hogy mit adtatok, illetve kaptatok a párotoktól évfordulóra? Én valami kézzel készített dolgot szeretnék adni neki ,de tanácstalan vagyok hogy mit adjak :(
18L
28-án lesz az első évfordulónk ,tehát még fogalmam sincs mit fogok kapni , az egyetlen ami nagyon feltűnt ,hogy az együttesével mindig csinálnak a próbákról videót de csak 28.-án nézhetem meg őket.:)
Én még keresgélek ötletek után de eddig ami biztos:
-Rubik kocka minden oldalán más képpel (pl. Közös képek ,kedvenc együttesének logója stb. ,olyan dolgok amikhez kötődünk)
-Sütemény (epres-étcsokis)
-Imádja az after eight csokit ,azt veszek egy dobozzal ,de a kis papírkákat amikben vannak kicserélem saját készítésűre és írok rá ,pl. "...mert szeretlek" , "...mert figyelmes vagy" hasonlóak.
-Rajzolok neki ,rajzot én is kaptam már tőle karácsonyra :)
-Kirándulni megyünk
-12 boríték levéllel vagy valami aprósággal benne ,és a következő évfordulóig minden hónapban kibonthat egyet.
Remélem tudtál ötletet meríteni ,de egyébként DIY oldalakon is szétnézhetsz :) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!