Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ajándékötletek szülőknek?

Ajándékötletek szülőknek?

Figyelt kérdés

Adnátok pár olyan ajándékötletet amit meglephetném a szüleimet születésnapjaikkor ? :)

Anyukám szeret sütni-főzni és kertészkedni.

Apukám pedig barkácsolni és szereti a traktorokat.

Nyilván ne mondjatok olyanokat hogy vegyek egy traktort vagy egy sütőt!

Max. amit rátudok szánni 5000 ft.

Köszönöm a válaszokat, és persze mondhattok bármilyen ötletet csak ne legyen hülyeség. :) 15/F

2015. jún. 26. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy nálatok lehet-e kapni (mondjuk akár nyomtatni is lehet...), de én a szüleimnek születésnapjukra "Szuper anyu"/"Szuper apu" bögrét vettem :) azóta is abból isszák a reggeli kávét/teát.
2015. jún. 26. 13:51
 2/4 anonim válasza:
A bögre ötlet jó, csak arra vigyázz, hogy ne az legyen hogy beszaladsz a boltba megveszed az első poharat és cső, hanem legyen valami egyedi, megismételhetetlen. A pohárra való nyomtatás azért tűnik jó ötletnek mert így te döntheted el hogy mi kerüljön a poharadra, így garantáltan egyedi lesz (vagy ha nem az már koppintás). Jó ötlet lehet a szüleid egy egy tipikus tulajdonságának kifigurázása egy pohár díszítésében megnyilvánítani, de vigyázz meg ne sértsd őket,(mert annál rosszabb nincs), te szüleid biztos tudod hogy ők min röhögnek még egy jóízűt, és min húzzák fel az orrukat. De nem csak pohárban gondolhodhatsz, lehet az póló, fadoboz, ceruzatartó, vagy tervezett borosüveg címke a kedvenc borukra vagy anyukádnak sminkesdoboz egyedileg tervezett dekorációval nyomtatva, esetleg gravírozva. Vagy ha apukád szereti a sportokat akkor egy egy egyedi sporteszköz, focilabda kosárlabda tenniszlabda. A lényeg hogy amit használhatnak de amikor épp nincs is használatban akkor is gyönyörködhetnek benne, és kitehetik a polcra. Vagy menj el fényképészhez és csináltass magadról képet és kereteztesd be, ez is remek ajándék lenne. :)
2015. jún. 26. 16:06
 3/4 horbeni ***** válasza:

esetleg elvihetnéd őket cukrászdába?

És egy kellemes sétával, beszélgetéssel összeköthetnétek a programot

2015. júl. 1. 00:06
 4/4 anonim válasza:
Ha anyukád szeret kertészkedni, akkor gondolom szereti a virágokat, tehát vehetsz neki azt. De mindenképp cserepeset, hogy legalább pár évig megmaradjon neki. Anyukám imádja az orchideát, ezért én általában azt veszek neki. 5000 forintból már gyönyörűt lehet.
2015. júl. 3. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!