Anyának diplomaosztóra ajándék?
Figyelt kérdés
Milyen ajándékot vegyek anyukámnak (48 éves), aki most kapja meg a 2. diplomáját? (az elsőt még 25 éve szerezte) :)2015. jún. 25. 17:33
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem kell neki valami hatalmas ajándékkal előrukkolnod! Inkább készíts neki valamit saját kezeddel. Ez nagyon személyes és bíztosan örülni fog neki. Vagy ha nen szeretnél készíteni, vegyél neki valami hasznosat, esetleg olyat amit tudod hogy már régebb kinézett magának, de nem vette meg magának. Amúgy gratulálok anyukádnak.😊
2/3 anonim válasza:
Ebéd/vacsora, mosogatás, vasalás, takarítás, tortasütés
3/3 anonim válasza:
Mennyi pénzed van? Dolgozol?
Én 46 leszek, és márciusban lesz meg a 2. diplomám.
Én már megmondtam a férjemnek, hogy a miskolctapolcai barlangfürdőben szeretnék lazulni pár napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!