Mit vegyek férjemnek a 25. házassági évfordulra?
Hallottam olyanról, hogy valaki "kibérelt" egy mozis termet. Nálunk is van a az art mozinál egy különterem. (Szerintem elég egy projektorral felszerelt vendéglő is). Össze kell hívni a családtagokat, és az egybegyültek megnézhetik a már korábban megszerkesztett, megvágott, igényesen kivitelezett videót. Ha kevés az idő lenne az ünnepig, akkor jó ötlet lenne képeket összeválogatni, hasonló módon és a kedvenc, közös emlékekre emlékeztető zenét bejátszani. Ja és a lényeg, hogy minden titokban. A vendékek már ott ülnének a helyszínen. A legegyszerűbb pedig egy fotókönyv lenne. A DM-be/ Rossmanba beküldöd /Interneten is lehet/ a képeket és a megadott méretű könyv formába beillesztik Neked a fotókkal, saját megírt szövegeddel együtt!
Még valami: aki nem kreativ azt nem kell leszólni, ha pedig nincs jó ötlete az előttem íróknak, az inkább ne írjon semmit...
Szia! Nem tudom mennyi idő van még az alkalomig, ill. mennyi pénzt szánsz rá.
Szerintem jó, és ötletes ajándék lehet pl. egy üveg márkás ital, amire rágravíroztatsz valamit. Mondjuk az esküvői képet, vagy a nászéjszakai titkos felvételt, vagy valami szöveget.
A neten találsz lehetőséget. Pl.
De ezen kívül bármi lehet.
Rendelhetsz esetleg a házasságkötésetek napján megjelent újságot, amibe bele lehet íratni, hogy a mai napon XY házasságot kötött WZ-vel. A neten erre is találsz lehetőséget. pl.:
Természetesen nem szülinapos szöveggel, hanem a házassági évfordulóra hangolva. Azt írnak bele, amit te kérsz.
Ha más eszembe jut, még írok!
Pusssz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!