Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Hogyan háláljam meg neki?

Hogyan háláljam meg neki?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki a világ legsegítőkészebb embere! Egész évben mindig mindenben segített, legyen az házi, vagy egy órán le nem írt jegyzet, vagy csak az anyag amit vettek míg beteg voltam. Mindig elküldte az anyagot, vagy kinyomtatta nekem a beadandót nem egy alkalommal. Hogyan tudnám neki ezt meghálálni? Nagyon szereti a focit, kedvence a Barcelona, szerény és visszahúzódó. Én nem konyítok szinte semmit a focihoz én autós vagyok. A lényeg, hogy kellemetlenül érzem magam, mert ő mindig segít, én meg igyekszem, de nincs rá mindig szüksége. És én most valahogyan " ki szeretném egyenlíteni" a "számlát". Hogyan háláljam meg neki? Vegyek neki, valamilyen focis dolgot, vagy hívjam meg egy ebédre? Vagy egy strandolásra?

2015. máj. 23. 20:56
 1/8 anonim válasza:
Tudd meg a barátnőjétől, anyjától, vagy bárkitől, hogy mit akar / fog venni a születésnapjára (ha nem vették már meg). Vedd meg neki te. Vagy rakj pénzt a postaládájába, de úgy, hogy ne tudja, és ha elmondja neked, mondd hogy "biztos a karma volt".
2015. máj. 23. 21:26
 2/8 anonim válasza:
Biztos szerelmes beléd, szóval te lenné neki a legszebb ajándék.; D
2015. máj. 23. 22:03
 3/8 A kérdező kommentje:

1: Nemrég volt a születésnapja.

2: Mind a 2-en fiúk vagyunk! :D

2015. máj. 23. 23:08
 4/8 anonim válasza:
Mondjuk egy visszahúzódó srácnak nem sok nője lehetett. Egy örömlányra befizethetsz neki, meg mondjuk èn egy üveg whiskynek mindig örülök (mindig azt is kapok a barátaimtól) de mondjuk jön a jóidő, egy jó hideg csapoltat is èrtèkelne az ember.
2015. máj. 23. 23:44
 5/8 anonim válasza:
Mondjuk ìgy a stìlusod alapján 15 körüliek lehetgek, max 16... Szóval ne alkoholizáljatok. Egy strandolás pèldául teljesen jó program. Vagy valami amivel kirángatod a szürke hètköznapjaiból. Paintball, falmászás, járjatok együtt sportolni, ezek mind nagyon jó kapcsolatteremtő elfoglaltságok. Ès egy őszinte barátságnál èrtèkesebb dolgot nem nagyon tudsz nrki adni
2015. máj. 23. 23:49
 6/8 A kérdező kommentje:

Nemrég lett 16 éves.

Barátnője nem volt, (tudtommal) és jelenleg nincs és kilátásban sincs senki. Osztályból van 5-6 barátja és velük elbeszélget. Ha van helyi meccs akkor azt kimegy megnézni valamelyik barátjával, visz egy szotyi-t és annyi. Nem iszik semmit sem, maximum gyümölcsös alkoholos sört, de azt is nagyon ritkán és annál tovább nem megy. Bulizni nem jár, egyszer sem volt még sehol -tudtommal- és ahogy ismerem nem is szeret bulizni járni.

2015. máj. 24. 00:03
 7/8 anonim válasza:
Szegèny srác... Vedd a szárnyaid alá. Tanìtsd meg csajozni :D
2015. máj. 24. 08:12
 8/8 A kérdező kommentje:

Ezzel csak az a baj, hogy ő vadidegenekkel nem mer beszélni. Ügyeletesek voltunk, és jelezni kellett a "helyi" tanárnak hogy itt vagyunk, minden szünetben. Ő tudta, hogy ki a tanár, de inkább várt rám 5 percet míg visszajövök a WC-ről, mintsem hogy ő szóba állt volna vele. Aztán amikor szóba elegyedtünk a tanárral ő végig ott állt mellettem, földre nézett, és látszott rajta hogy nagyon ideges. Ha valamit kérdeztek tőle akkor is 3-4 szavas választ adott, és elmosolyodott, elpirult. Vagy múltkor láttam, hogy ő meg a barátja 3-4 lánnyal beszélgetnek. Megkérdeztem tőle, hogy becsajoztál erre elmosolyodott kivörösödött, és annyit mondott hogy dehogyis.

Szóval tényleg visszahúzódó. Kerüli a vadidegen emberekkel való beszélgetést, vagy ha valahogy mégis erre kerül a sor, mondom 3-4 szavas válasz a jobbik eset, e mellé jön a kipirult arc, és izzadó homlok. Ha angolul kell valamit felmondani órán akkor is nagyon halkan mondja a tanárnak, nehogy a többiek meghallják. Vagy ha kérdezni akar valamit órán, akkor előbb megkérdezi tőlem, (mert ő nem nagyon meri) és ezzel látom az arcán, hogy kérdezzem már meg én az "illetékes" tanárt! :)

2015. máj. 24. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!