Hogyan háláljam meg neki?
1: Nemrég volt a születésnapja.
2: Mind a 2-en fiúk vagyunk! :D
Nemrég lett 16 éves.
Barátnője nem volt, (tudtommal) és jelenleg nincs és kilátásban sincs senki. Osztályból van 5-6 barátja és velük elbeszélget. Ha van helyi meccs akkor azt kimegy megnézni valamelyik barátjával, visz egy szotyi-t és annyi. Nem iszik semmit sem, maximum gyümölcsös alkoholos sört, de azt is nagyon ritkán és annál tovább nem megy. Bulizni nem jár, egyszer sem volt még sehol -tudtommal- és ahogy ismerem nem is szeret bulizni járni.
Ezzel csak az a baj, hogy ő vadidegenekkel nem mer beszélni. Ügyeletesek voltunk, és jelezni kellett a "helyi" tanárnak hogy itt vagyunk, minden szünetben. Ő tudta, hogy ki a tanár, de inkább várt rám 5 percet míg visszajövök a WC-ről, mintsem hogy ő szóba állt volna vele. Aztán amikor szóba elegyedtünk a tanárral ő végig ott állt mellettem, földre nézett, és látszott rajta hogy nagyon ideges. Ha valamit kérdeztek tőle akkor is 3-4 szavas választ adott, és elmosolyodott, elpirult. Vagy múltkor láttam, hogy ő meg a barátja 3-4 lánnyal beszélgetnek. Megkérdeztem tőle, hogy becsajoztál erre elmosolyodott kivörösödött, és annyit mondott hogy dehogyis.
Szóval tényleg visszahúzódó. Kerüli a vadidegen emberekkel való beszélgetést, vagy ha valahogy mégis erre kerül a sor, mondom 3-4 szavas válasz a jobbik eset, e mellé jön a kipirult arc, és izzadó homlok. Ha angolul kell valamit felmondani órán akkor is nagyon halkan mondja a tanárnak, nehogy a többiek meghallják. Vagy ha kérdezni akar valamit órán, akkor előbb megkérdezi tőlem, (mert ő nem nagyon meri) és ezzel látom az arcán, hogy kérdezzem már meg én az "illetékes" tanárt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!