Szerintetek hogy háláljam meg a barátomnak ezt?
Figyelt kérdés
Bekerültem életem első bandájába mint basszusgitáros. Imádom az egészet és nagyon élvezek minden pillanatot. Viszont van egy barátom aki szinte leszervezte nekem, nélküle semmi sem sikerült volna. Viszont ő sajnos nincs benne, mert nem játszik semmin. Szóval hiába neki is barátok, ő a nagy részéből kimarad. Mégse nagyon zavarja őt. Nagyon szerencsés vagyok hogy ilyen barátom van, és szeretném neki valahogy megköszönni. Esetleg valami ötlet? :) Szervezzünk neki valami bulit meglepetéssel? Más ötlet? :D2014. júl. 29. 23:37
1/4 anonim válasza:
nem kell túlzásba vinni a hálálkodást. Elég egy köszönöm is.
3/4 piriiiiii válasza:
Tényleg ne vidd túlzásba. Elég a köszönöm, és az, hogy bármikor számíthat rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!