Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit adjak anyának a szülinapjára?

Mit adjak anyának a szülinapjára?

Figyelt kérdés
Egy hónap múlva lesz anya szülinapja, és nem tudom, hogy mit adjak neki. Nem valami jó a kézügyességem, szóval nem hiszem, hogy készíteni tudnék valamit. Ti mit szoktatok adni anyukátoknak? Valami ötlet? (40 éves lesz)

#születésnap #anya #ajándékk
2015. jan. 18. 10:30
 1/5 anonim válasza:

Szereti esetleg a színházat? Nem tudom, mennyit szánsz rá, de egy jegy olyan 1500-2000 ft körül lehet.

Akkor egy szép sál mindig jó megoldás.

vagy ha lány vagy, ez nem derült ki, mondjuk csinálhatsz neki 40 kicsi sütit, ha sütni tudsz.

Nem tudom, mekkora a család, de mi a 40-re csináltattunk öcsémmel egy képes párnát, amin a fontosabb családtagok rajta voltak, felesbe nem is volt olyan drága. A másik felére meg felirattuk hogy boldog szülinapot.

de mondjuk könnyebb lenne, ha szűkítenéd a kört, mit szeret, mit nem, milyen zenét hallgat, van-e hobbija stb

2015. jan. 18. 12:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Lány vagyok, a süti, párna, sál nagyon jó ötletek, köszönöm, színházba nem igazán szokott járni.

Nagyon szeret olvasni, sportolni, ezek a hobbijai. Szereti a virágokat. Vidám, közvetlen típus, olyan, mintha egy barátnőm lenne. Óvónő. Könyvekből nagyon szereti a fantasyt. Fontos neki, hogy jól nézzen ki, szép legyen a haja meg a ruhái, de nem nagyon sminkeli magát. Református, és hívő. Zenét nem nagyon hallgat, csak néhány számot, de nincs kedvence, vagy ilyesmi. Hmm...nem tudom, hogy mi hasznosat tudnék még mondani róla.

2015. jan. 18. 14:21
 3/5 2002.11.22. válasza:

Csinálj neki még valami saját kézileg készített dolgot.

Annak biztosan nagyon örülne.

Ha gondolod adok ötleteket hogy mit csinálj.

2015. jan. 20. 08:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem túl jó a kézügyességem, de mondhatsz pár dolgot, hátha meg tudom csinálni. :)
2015. jan. 20. 14:53
 5/5 anonim válasza:

Szia, szerintem nagyon jó (mellék) ajándék lehet (ha vannak közös képeitek)egy videó.

A (többek között)Zune program letöltésével tudsz csinálni.Én ezt tervezem. Kiskori képekkel kezdődne és a frissekkel zárulni. Vagy régi-új képeket tehetsz egymás mellé amelyek hasonlítanak egymásra.

2015. febr. 12. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!