Mit adjak anyának a szülinapjára?
Szereti esetleg a színházat? Nem tudom, mennyit szánsz rá, de egy jegy olyan 1500-2000 ft körül lehet.
Akkor egy szép sál mindig jó megoldás.
vagy ha lány vagy, ez nem derült ki, mondjuk csinálhatsz neki 40 kicsi sütit, ha sütni tudsz.
Nem tudom, mekkora a család, de mi a 40-re csináltattunk öcsémmel egy képes párnát, amin a fontosabb családtagok rajta voltak, felesbe nem is volt olyan drága. A másik felére meg felirattuk hogy boldog szülinapot.
de mondjuk könnyebb lenne, ha szűkítenéd a kört, mit szeret, mit nem, milyen zenét hallgat, van-e hobbija stb
Lány vagyok, a süti, párna, sál nagyon jó ötletek, köszönöm, színházba nem igazán szokott járni.
Nagyon szeret olvasni, sportolni, ezek a hobbijai. Szereti a virágokat. Vidám, közvetlen típus, olyan, mintha egy barátnőm lenne. Óvónő. Könyvekből nagyon szereti a fantasyt. Fontos neki, hogy jól nézzen ki, szép legyen a haja meg a ruhái, de nem nagyon sminkeli magát. Református, és hívő. Zenét nem nagyon hallgat, csak néhány számot, de nincs kedvence, vagy ilyesmi. Hmm...nem tudom, hogy mi hasznosat tudnék még mondani róla.
Csinálj neki még valami saját kézileg készített dolgot.
Annak biztosan nagyon örülne.
Ha gondolod adok ötleteket hogy mit csinálj.
Szia, szerintem nagyon jó (mellék) ajándék lehet (ha vannak közös képeitek)egy videó.
A (többek között)Zune program letöltésével tudsz csinálni.Én ezt tervezem. Kiskori képekkel kezdődne és a frissekkel zárulni. Vagy régi-új képeket tehetsz egymás mellé amelyek hasonlítanak egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!