Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Fiúnak 18. születésnapjára...

Fiúnak 18. születésnapjára túlélő karkötő?

Figyelt kérdés

Illik ilyet adni? Egyáltalán ezt szokták hordani? Kicsit bizonytalan vagyok, de ez volt az egyetlen ötletem. Szereti a katonai/motoros/horgász dolgokat... Szerintem egy ilyen nem néz ki rosszul, és még egyszer praktikus is lehet akár.

Nagyon gáz ötlet? És az ilyet milyen csomagolásban illene odaadni?:D Mert nem egy díszdobozba való..Gondolom én...

2015. jan. 10. 09:15
 1/3 anonim ***** válasza:
A fiúk szeretnek ilyen karkötőket hordani, de olyat válassz, ami tényleg jól néz ki! Amúgy meg sima tasakba is teheted, úgy is a karkötő a lényeg.
2015. jan. 10. 11:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi a csuda ez a túlélő karkötő? Olyan, amin hegyes fogak állnak ki? Hát én nem adnék ilyet, nem is emlékeztetném arra, hogy ilyet esetleg használhat. A durvaságot teljes mértékben elítélem, gondolom, te is. Bár nekem nem tetszik, ha fiúk nyakláncot hordanak,de akkor már karkötő helyett vegyél neki egy vastagabb (de ne túl vastag) arany vagy ezüst nyakláncot, rajta valamilyen rád emlékeztető függővel.Vagy vegyél neki egy derékra köthető tarsolyt. Itt van a linkje: [link]
2015. jan. 11. 11:34
 3/3 anonim válasza:
Lány vagyok 21 éves és én imádnám, h ailyet kapnék :D egy fiú tuti örül neki, h anem ilyen puhány kocka, hanem néha sportol, vagy csak csinál dolgoka tgyakorlatban is
2015. márc. 17. 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!