Honnan tudnám beszerezni ezeket a cuccokat karácsonyig?
Szóval szeretnék pár embert megajándékozni karácsonykor, már az ötletek is megvannak, egyedül azt nem tudom, hogy honnan szerezhetném be őket.
Ajándékok:
~Szegecses nyakörv (természetesen embernek)
~Szegecses karkötő
~Szegecses hajráf
~Karácsonyi giccses pulcsi(k)
~Marilyn Manson út a pokolból című könyve
.
Ha valaki segít, akkor hatalmas hálám érte ♥
Szegecses nyakörvet láttam az Eiffel Rock Shopban (Nyugati aluljáró), szerintem karkötő is lesz ott.
A hajráf az keményebb dió, nem tudom, hogy egyáltalán gyártanak-e ilyet. Esetleg megteheted azt, hogy kínaiban veszel egy sima feketét, hobbiboltban veszel szegecseket, aztán valahogy ráapplikálod. Mondjuk ragasztóval.
A karácsonyi pulcsi Magyarországon sajnos nem akkora divat, úgyhogy vagy külföldről rendelsz, vagy ajánlom a mindenféle áruházakat, pl. Skála, Újpesti. Ott szoktak ilyesféle dolgok lenni.
Az Út a pokolból pedig gyakorlatilag beszerezhetetlen, én is ezer éve keresem... OLX, Vatera folyamatos figyelése, esetleg Alexandránál talán be tudják szerezni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!