Hogyan honnan tudom beszerezni karácsonyig Leslie L. Lawrence (Lőrincz L. László) A föld alatti piramis című könyvét?
Figyelt kérdés
Melyik boltban árulják? Vagy csak megrendeléssel tudom megszerezni?2009. dec. 15. 21:27
1/5 anonim válasza:
Mondjuk ha felemeled a fenekedet a gép elől és benézel 1-2 könyvesboltba, meglesz a megoldás. Ha mégsem, akkor antikváriumban.. Tudod, ezek a kinti világban vannak..
2/5 A kérdező kommentje:
Hú de kedves vagy. Nem vagyok egy lusta ember, azért kérdezem itt, mert nemigen tudok egyéb okokból kifolyólag kimozdulni itthonról. Azért kérdeztem konkrétan hogy melyik boltban, mert leszűkíthetem az időm, ha egy helyre megyek, mint keresgélnék, boltról boltra járnék (amit nem tudok megtenni.)
Azért köszi a választ.
2009. dec. 15. 22:05
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Utólagosan is köszönöm a válaszokat! :)
2013. márc. 23. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!