Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Lőrincz L. László regényeiből...

Lőrincz L. László regényeiből lehetne film?

Figyelt kérdés
szerintem vannak olyan jók a regényei , amiből jó sci-fi filmet lehetne csinálni.
2011. máj. 28. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha apámat kérdeznéd, rögtön igent mondana...az összes regényét megvette és egyszer 45 percet álltunk sorba,hogy az összes könyvét lededikálja...mi ránk is vártak 30 percet.Dobozzal mentünk, az egész család..
2011. máj. 28. 19:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Az durva :D
2011. máj. 28. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem túl hosszúak, és bonyolultak (imádom őket!!), a filmekben minden le lenne rövidítve, és így elveszne a részletekben rejlő lényege a könyveinek.

A Harry Pottert is jól elb*szták szerintem.

2011. máj. 29. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is imádom és szerintem nehezen, de lehetne. Mondjuk olyan rendezőnek kellene lennie, mint aki megcsinálta az Egy gésa emlékiratai című filmet is, mert vannak olyanok, amik csak ilyen hosszúságban jönnének ki. Szóval, ha lenne aki elvállalná, akkor meglehetne csinálni, csak nagyon nehezen, de én remélem, hogy valaki majd egyszer megteszi ezt a világért :)
2011. máj. 29. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:
A megfilmesítéssel rendesen elqrnák (a szerintem nem is mindig annyira logikus és szellemes) cselekményt, akárcsak Stephen King könyveinél szokták tova Amerikában.
2011. júl. 27. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!