Nem vagytok csalódottak akik nem kaptak semmit szenteste?
Figyelt kérdés
=( én kicsit igen :(2014. dec. 24. 18:11
1/7 anonim válasza:
Miért nem kaptál semmit? Lehet a szüleid nem tudták megengedni maguknak, hogy vegyenek valamit. Közhely, de tényleg nem a pénzben mérhető dolgok számítanak. Gondolj azokra, akik az utcán fagyoskodnak vagy egyedül töltik az ünnepeket.
2/7 anonim válasza:
Nálunk már nagyon régóta nem szokás szenteste ajándékozni, úgyhogy nem. Kellemetlen is lett volna ha kapok, mivel én sem készültem mára semmi ajándékkal.
3/7 anonim válasza:
Szenteste Jézus születésének, s nem az iPhone-nak az ünnepe. Én kicsit csalódott vagyok amiatt, hogy sokak szerint az ajándékok a fontosak csak.
4/7 anonim válasza:
Én odaadnám az ajándékomat, ha tudnám, hogy cserébe nem lesz több veszekedés, de nálunk az ünnep is feszült, és ez elrontja a hangulatot. Nem is zavart volna, ha nem kapok semmit, mert nekem fontosabb lenne, hogy ne vesszenek össze állandóan.
5/7 A kérdező kommentje:
azok mondják hogy nem az ajándék a fontos akiknek mindenük meg van és mindig kapnak drága cuccokat,
én egy zokninak is örülnék
2014. dec. 25. 18:51
6/7 anonim válasza:
Kérdező, nincs meg mindenem, de legjobban a családi béke hiányzik, ami már évek óta nincs meg, anyukám idegileg kikészült, összeszedett pár betegséget, folyamatosan ingerült, és ez csak egy része a dolognak, ezt nem tudom pénzen megvenni. Adj egy címet, és küldök ajándékot, ha téged ez boldoggá tenne.
7/7 anonim válasza:
Nem. ami kell megveszem amúgy is, most kapjak egy csomó értelmetlen ajándékot meg vegyek én is? nem
együtt voltunk, volt finom vacsora, üldögéltünk a fenyő mellett, jó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!