Férfiak véleménye érdekelne! Ti örülnétek ennek a laptop táskának? (Képet linkelek)
Karácsonyra rendelek ilyet a páromnak, minden nap lap toppal jár dolgozni és mindig még egy csomó mindent próbál belepakolni a laptop táskájába de a régi már elég nyúzott. Azért választottam ezt, mert sok pakolóhely van benne, csak az érdekelne, hogy férfi szemmel ez hogy néz ki, nem lányos-e vagy ilyesmi!
Egyébként tudom, hogy nem ide illik legjobban a kérdés, de ezt a témát olvassa a legtöbb férfi! :)
Előre is köszi a normális válaszokat!
Igen, szerintem jó ajándék.
Nekem tetszene.
Arra figyelj, hogy a méret jó legyen. Mert a Laptop táskák is méretre vannak.
én nekem 17.3-as gépem van, nem férne el ebben :)
a helyedben megnézném mekkora a gépe, mert lehet nem fér el benne/túl nagy a táska...méretben megfelelőt választanék...de ha ilyet kapnék a gesztust értékelném igaz van a laptopomhoz táska és van még 3 laptoptáskám, de a gesztus tetszene...
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Örülök, hogy ilyen sokan örülnétek neki, akkor csak fog ő is. :) Megnéztem tegnap a laptopján a kijelző méretét, 15,6 colos, ezt a táskát pedig úgy írták, hogy 15-től 16-ig elvileg jónak kell lennie, mert állíthatók a pántok amik fogják a gépet.
Neki is van táskája már, de leszakadt a pántja és nem is szokott beleférni kényelmesen minden cucca, amit magával hord.
Már csak azon kell izgulnom, hogy a PClandtól meg fog-e érkezni karácsonyig...
Igen, bele fog férni akkor nyugi.
Ha ma megrendeled, ma/holnap átadják a futárnak.
Hétfő/Kedden pedig meg kell érkeznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!