Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Férfiak véleménye érdekelne!...

Férfiak véleménye érdekelne! Ti örülnétek ennek a laptop táskának? (Képet linkelek)

Figyelt kérdés

Karácsonyra rendelek ilyet a páromnak, minden nap lap toppal jár dolgozni és mindig még egy csomó mindent próbál belepakolni a laptop táskájába de a régi már elég nyúzott. Azért választottam ezt, mert sok pakolóhely van benne, csak az érdekelne, hogy férfi szemmel ez hogy néz ki, nem lányos-e vagy ilyesmi!

Egyébként tudom, hogy nem ide illik legjobban a kérdés, de ezt a témát olvassa a legtöbb férfi! :)

Előre is köszi a normális válaszokat!

[link]

2014. dec. 18. 09:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene.
2014. dec. 18. 09:21
 2/10 anonim válasza:
ha lenne laptopom örülnék neki :)
2014. dec. 18. 09:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem CD tartóban van ilyen márka és imádom. Biztosan örülni fog neki :-)
2014. dec. 18. 09:32
 4/10 anonim válasza:

Igen, szerintem jó ajándék.

Nekem tetszene.

Arra figyelj, hogy a méret jó legyen. Mert a Laptop táskák is méretre vannak.

2014. dec. 18. 09:35
 5/10 anonim ***** válasza:

én nekem 17.3-as gépem van, nem férne el ebben :)

a helyedben megnézném mekkora a gépe, mert lehet nem fér el benne/túl nagy a táska...méretben megfelelőt választanék...de ha ilyet kapnék a gesztust értékelném igaz van a laptopomhoz táska és van még 3 laptoptáskám, de a gesztus tetszene...

2014. dec. 18. 09:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Örülök, hogy ilyen sokan örülnétek neki, akkor csak fog ő is. :) Megnéztem tegnap a laptopján a kijelző méretét, 15,6 colos, ezt a táskát pedig úgy írták, hogy 15-től 16-ig elvileg jónak kell lennie, mert állíthatók a pántok amik fogják a gépet.

Neki is van táskája már, de leszakadt a pántja és nem is szokott beleférni kényelmesen minden cucca, amit magával hord.

Már csak azon kell izgulnom, hogy a PClandtól meg fog-e érkezni karácsonyig...

2014. dec. 18. 09:46
 7/10 anonim ***** válasza:
csatlakozom a többiekhez. Jó ajándék.26/F
2014. dec. 18. 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:
ha ma megrendeled szerintem jövőhét elején már jön is
2014. dec. 18. 09:52
 9/10 anonim válasza:

Igen, bele fog férni akkor nyugi.

Ha ma megrendeled, ma/holnap átadják a futárnak.

Hétfő/Kedden pedig meg kell érkeznie.

2014. dec. 18. 09:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok, hogy ilyen sokan válaszoltatok! Megnyugodtam, hogy jónak kell lennie! :)
2014. dec. 18. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!