Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek meik lenne a jobb...

Szerintetek meik lenne a jobb és meik érné meg jobban? ( hozzá értők véleménye érdekelne)

Figyelt kérdés

AZ volna a kérdésem.. azon filózok hogy egy jo laptopot vag jo asztali gépet vegyek? mivel hogy a laptop kompakt és bármikor vihetem bárhova vagy egy igazűn brutűl asztali gépet ami mindent visz.. az áruk uggyanannyi de nem igazán értek a benne lévő dolgokhoz meik hogy mit tud meik mennyivel és miért jobb.. ezért érdeklene hozzáértők véleménye itt a 2 link:

a Laptop: [link]

A gép: [link]

2014. máj. 7. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha fontos a mobilitás, akkor laptop, ha nem annyira, akkor asztali gép. De az asztali jobban megéri, mert erősebb, nagyobb a HDD-je és van benne SSD.
2014. máj. 7. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
De nehogy ezt vedd meg (asztali) ird ki ujra azzal az árral amit szánnál rá szamitastechnika hardver kategoriaba. Ez az asztali nagyon aranytalanul van isszerakva "fapados lap noname táp gyenge vga".
2014. máj. 7. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Előre összerakott asztali gépet nem szabad venni újonnan!

Csak úgy szabad ha minden alkatrészét ( alaplap, processzor, videokártya...stb ) te választod ki.

Azt neked kell eldönteni hogy asztali gép vagy laptop.

Ha fontos a mobilitás akkor laptop.

Ha inkább a teljesítmény a fontosabb akkor asztali gép.

Az is megoldás lehet hogy veszel egy asztali gépet, és veszel egy olcsóbb Androidos tabletet. 40-50k környékén már lehet kapni jó tabletet.

Ezt a "meik" szót meg felejtsd el. Használd helyette a "melyik"-et.

2014. máj. 7. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket meg fogadtam ugy döntöttem asztali gépet veszek :) de még egy kis segítséget szeretnék kérni abban hogy például tudtok e valami jó oldalt ahonnan nézhetek komoly pc gépeket :) és most találtam egy ujjat a 2. kommentelő mondta hogy ennyi pénzért lehetne jobbat is most néztem egyet erről mi a vélemény...? kérlek segítsetek egy normális jó gépet beszerezni :) előre is köszönöm
2014. máj. 8. 11:29
 5/7 A kérdező kommentje:
2014. máj. 8. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Ebbe en nem latok procit amugy meg mindig elote osszerakott. Raadasol320 bol jobbat is kihozhatsz
2014. máj. 8. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Komolyan? Egy emberi ujj? Nem az ÚJ-ra gondoltál, ami a régi ellentéte?
2014. máj. 8. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!