Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékot kérjek?...

Milyen ajándékot kérjek? (10ezer értékben)

Figyelt kérdés

Anyukám mondta, hogy nagymamám szeretne nekem karácsonyi ajándékot venni 10k értékben(eddig közelítőleg sem kaptam ilyen ajándékot mamámtól,de nem is igényeltem)

Nos az a gond, hogy nekem pillanatnyilag nem kell semmi. Könyvet nem nagyon olvasok, filmet letöltök.

Szerintetek bunkóság lenne elkérni a pénzt?

2014. dec. 15. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Én műszaki cikket vennék belőle, és ilyen utalványt kérnék - akkor ha 10.000-t szán rá,akkor tízezer értékben- és kiegészíteném, ha lesz rá pénzem, és megvenném az újév elején, de legkésőbb húsvétra magamnak. Aztűán akkor a mamád 2 legyet is leüthet egy csapásra, letudott karácsonyra is meg húsvétra is(húsvét amúgy is inkább csak a nagyon kicsi gyerekeknek szól az ajándékozásról)
2014. dec. 15. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
De hogy neked mire kell, akkor nyilván aszerint kérj utalványt(előző voltam)
2014. dec. 15. 13:56
 3/6 Angelika54 válasza:
Mond, hogy meglepetést szeretnél.Gondolom már nagyobb vagy, de azért pont erről szól a karácsony.Csak tudja anyukád, mamád, hogy mi a hobbid esetleg mit szeretsz.És utolsó kérdésedre igen, teljes mértékben bunkóság lenne akárhány éves is vagy, elkérni a pénzt.Remélem segítettem és nem utálsz meg azért, mert nem mondtam kézenfogható ajándékot! :)
2014. dec. 16. 15:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Első, köszi szépen, de szerintem parfümöt kérek vagy táskát, mert a mostani már szakadt egy kicsit.

Második (3.) Teljes szívemből gyűlöllek! De azért ment a zöld kezecske :D

2014. dec. 16. 15:44
 5/6 Angelika54 válasza:
Engem gyűlölsz?:D
2015. febr. 23. 15:29
 6/6 Angelika54 válasza:
Jaa xd Visszaolvastam :"DDD
2015. febr. 23. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!