Karácsonyi ajándék?
Nehéz helyzetben vagyok. Az iskolában karácsonykor húzni szoktunk,ami szerintem hülyeség,főleg 12.-ben.
A lényeg hogy egy lánynak kéne ajándékot venni. Sün őrült,egy kórusban énekel,szereti a rockot,és szeret fényképezni. Gondoltam rá,hogy valami sünös dolgot veszek,de egyáltalán nem találok sehol.
Tudnátok segíteni,hogy van-e esetleg valami ilyesmi bolt lehetőleg Pesten? Jöhet bármi más kreatív ötlet..:)
Viszont ilyen tusfürdő,parfüm szettet nem szeretnék..és kb. 2000-2500Ft értékben..
Köszönöm L/18
Bemész valami nagyobb játékboltba, Játékbox, Bambini, Játéksziget, westendbe mind a 3-at megtalálod.
Mindegyikbe a pénztár közelébe vannak állat figurák, talán porcelánból, vagy valami masszívabb anyagból. Szép kidolgozásúak és inkább dísztárgy mint játék kategória annak ellenére hogy játékboltok. Valamelyikbe biztosan találsz sünt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!