Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Karácsonyi ajándék?

Karácsonyi ajándék?

Figyelt kérdés

Nehéz helyzetben vagyok. Az iskolában karácsonykor húzni szoktunk,ami szerintem hülyeség,főleg 12.-ben.

A lényeg hogy egy lánynak kéne ajándékot venni. Sün őrült,egy kórusban énekel,szereti a rockot,és szeret fényképezni. Gondoltam rá,hogy valami sünös dolgot veszek,de egyáltalán nem találok sehol.

Tudnátok segíteni,hogy van-e esetleg valami ilyesmi bolt lehetőleg Pesten? Jöhet bármi más kreatív ötlet..:)

Viszont ilyen tusfürdő,parfüm szettet nem szeretnék..és kb. 2000-2500Ft értékben..

Köszönöm L/18

2014. dec. 14. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
2014. dec. 14. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Bemész valami nagyobb játékboltba, Játékbox, Bambini, Játéksziget, westendbe mind a 3-at megtalálod.

Mindegyikbe a pénztár közelébe vannak állat figurák, talán porcelánból, vagy valami masszívabb anyagból. Szép kidolgozásúak és inkább dísztárgy mint játék kategória annak ellenére hogy játékboltok. Valamelyikbe biztosan találsz sünt is.

2014. dec. 15. 11:20
 3/3 anonim válasza:
Szerintem vegyél neki egy plüss sünit
2014. dec. 20. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!