Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Suli ajándékozás 15/L TÖBBI...

Suli ajándékozás 15/L TÖBBI LENT valaki valami ötlet? :o

Figyelt kérdés
légyszíves aki tud segítsen nekem! A suliban szerdán lesz az ajándékozás, de én nem ismerem az osztálytársaimat, mert nem olyan rég kerültem be az osztályba és akit húztam csak annyit sikerült kiderítenem hogy szeret olvasni L/15<--milyen könyv lenne neki jó?
2014. dec. 13. 19:22
 1/2 anonim válasza:
Harry potter.Hogyha mar nincs meg neki akkor a Harry potter.Poszterek :Vampirnaplok,Hazug csajok tarsasaga.Valami csak kell tetszedjen neki kiveve ha nem valami em vagy satanista akkor vehetsz neki valami fekete cuccokat es gyertyakat.Csak vicceltem az emos resszel de ha megis akkor hat ...
2014. dec. 13. 19:44
 2/2 anonim válasza:

Nem tudjuk hogy milyen az ízlése próbálj meg szerintem még kicsit érdeklődi mert nekem tetszenek a szerelmes regények de lehet hogy ő utálja őket.

pl: Szent Johanna Gimi

Hűvösvölgyi suli

Hűvösvölgyi suli b épület

Időfutár

Paula trilógia

Cimmeria titka

Bábel

Love factory

2014. dec. 13. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!