Mit adnátok annak az ismerősötöknek, aki dohányzik?
Valami kreatív dolgot szeretnék.
Figyelt kérdés
Elég jóban vagyunk, karácsonyra szánnám. Viszont nem akarok egy snassz ajándékot adni, valami ötletes dologra gondoltam, lehet bolti is, csak ötvözve efy kis kreativitással.
Tudom fura a kérdés, mert nem ismeritek, DE abba kell belelátni, hogy mit adnátok egy olyan lánynak, aki dohányzik. :)
Előre is köszönöm. :)
2014. dec. 12. 08:54
1/8 anonim válasza:
Szájsprét.
2014. dec. 12. 08:55
2/8 A kérdező kommentje:
Hát... nem igazán ilyenre gondoltam. :'D
Van pasija, vegyen neki ő, ha zavarja, én nem szoktam smárolni vele. :'D
Egyébként hasznos ötlet lenne, de sajna nem akarok célzásjellegű ajándékot. :)
2014. dec. 12. 09:03
3/8 anonim válasza:
Ha nem akarsz célzás jellegű ajándékot, akkor minek említetted meg, hogy dohányzik. Ez eléggé irreleváns dolog ajándékozás szempontjából.
2014. dec. 12. 09:25
4/8 A kérdező kommentje:
Hallod... ha te kapnál egy szájsprayt, nem arra gondolnál, hogy milyen kedves ajándék, hanem hogy valszeg kellemetlen a lehelleted, amit egy kedves ismerősödnek nem adsz ajándékba... :D
A célzásjellegű ilyesmire értem. A lényeg az, hogy cigizik és lány.
Valaki ezek után tudna segíteni?:)
2014. dec. 12. 10:56
5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy szereti az animéket és LoLozik, mint én. Néha rajzol.
2014. dec. 12. 10:58
6/8 anonim válasza:
Koporsószöget, esetleg egy egész koporsóra valót. Annak még gyakorlati hasznát is veszi.
2014. dec. 12. 12:13
7/8 anonim válasza:
Esetleg egy elegáns/csajos viharöngyújtó(ilyen fém, és köves, stb)?Én is kaptam barátnőmtől régebben, és tisztára örültem neki, itt a hideg idő, lassan havazik, nehéz meggyújtani az a fránya cigit hóesés közben, vihar öngyújtóval viszont más a helyzet :-) Ez jutott eszembe hirtelen :)
2014. dec. 12. 23:13
8/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok ,ja és ha Lolozik(pasim is Lolozik)és az agyamra megy az állandó egér klikkelgetésekkel :D, erről jutott eszembe,hogy egy jó kis csukló támaszos egérpad, vagy jó fajta egér?:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!