Mit vegyünk anyósnak, apósnak?
Én mindenképpen valamilyen megható, személyes ajándékkal készülnék.
Esetleg fotókönyv rólatok, a közös emlékekről, a gyerekekről, a jeles családi eseményekről?
Írhattok a képek mellé szöveget is.
Az együtt töltött ünnep, a szeretetetek kifejezése mellett talán ez egy szép ajándék lehet.
1. válaszoló vagyok ismét.
Akkor ha a fotókönyv nem jön be (bár én megcsináltatnám- pl. képek a házasságkötésetekről a gyerekek kicis koráról, az anyósék szép kertjéről, bármi...), akkor a család minden tagja részt vehetne egy házi videófilm készítésében, ahol a kép mellett természetesen mindenki egy üzenetben elmondaná, hogy mennyire szeretik az anyósodat, a családot, ki mit köszönhet neki, milyen kedves emlékei vannak.
Ha tényleg gondot okoz az ülés is, akkor is le lehet neki vetíteni, a hangokat biztosan hallja és ez is nagyon személyes és látszik, hogy gondoltatok rá, szántatok rá időt.
A gyerekek pl. énelkelhetnének is a videón, vagy mesélhetnének arról, hogy miért jó, hogy van a nagyi, de ugyanúgy te is, a férjed is, a tágabb családtagokat is érdemes megkeresni.
😊 hu ezt megtervezni...megcsinálni...nagy 4,5 kicsi még 2 sincs.ferjem nem szeret szerepelni.en se...annyira fáj
Mert egy életvidám hölgy,hastáncolt meg nyelvekre járt..meg ide oda amoda.járta sz országot...lehet odafent azt mondta valaki h tul tartalmas volt az eddigi élete? Karácsonyra lesz kész az ovis,bolcsis képsorozat...abból kapnak..nem szeretném elveszteni...férjem is osszeomolna..
...az egyetlen válaszolód vagyok.
Kifogást látom, már kerestél :)- jobb ötletem nincs.
Nem is értem, mi ebben a nagy tervezést igénylő?
Egy okostelefon vagy egy videokamera?
Na mindegy, nem vagyunk egyformák- én már vesztettem el több közeli hozzátartozómat betegség miatt- tudom, mennyire nehéz lehet- ha ez állítod arányba a "nagy nehézségekkel" amit neked egy kis családi fotóalbum vagy film készítése okoz.... hát.
Minden jót azért szegény anyósodnak.
Üdv: egy másik kisgyermekes (és ilyenekre azért munka, háztartás, tanulás mellett is feltétlenül ráérő) édesanya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!