Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyünk anyósnak, apósnak?

Mit vegyünk anyósnak, apósnak?

Figyelt kérdés
Anyós utolsó karácsonya lesz valószínűleg.(rákos sajnos s nagyon gyenge...)nincs ötletem...férjem igazi anyukája es nevelőfater.(27 éve neveli,30,a Férjem.)nincs ötletem...anyós egy 3 diplomás hölgy,nagyon szeretem s már nagyon fáj h elveszítjük..fiatal...56 éves....após is 5o körüli és nincs ötletünk...van férjemnek egy feltesója..aki 19 éves.29 éves vagyok.férjem szintén.2 gyerekünk van.apósnak Ráadásul szülinapja is lesz..
2014. dec. 10. 15:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen valamilyen megható, személyes ajándékkal készülnék.

Esetleg fotókönyv rólatok, a közös emlékekről, a gyerekekről, a jeles családi eseményekről?

Írhattok a képek mellé szöveget is.

Az együtt töltött ünnep, a szeretetetek kifejezése mellett talán ez egy szép ajándék lehet.

2014. dec. 10. 15:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Az ötlet Tetszik 😊 csak nem tud ülni,nap nagy részében ágyban fekszik.sokat fekszik,s az egyik szemét ki se tudja nyitni.😓
2014. dec. 10. 15:09
 3/10 A kérdező kommentje:
S már tolókocsit kapott,ugy le van gyengülve...s a kicsivel nincs közös kép,emlék...
2014. dec. 10. 15:11
 4/10 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok ismét.

Akkor ha a fotókönyv nem jön be (bár én megcsináltatnám- pl. képek a házasságkötésetekről a gyerekek kicis koráról, az anyósék szép kertjéről, bármi...), akkor a család minden tagja részt vehetne egy házi videófilm készítésében, ahol a kép mellett természetesen mindenki egy üzenetben elmondaná, hogy mennyire szeretik az anyósodat, a családot, ki mit köszönhet neki, milyen kedves emlékei vannak.

Ha tényleg gondot okoz az ülés is, akkor is le lehet neki vetíteni, a hangokat biztosan hallja és ez is nagyon személyes és látszik, hogy gondoltatok rá, szántatok rá időt.

A gyerekek pl. énelkelhetnének is a videón, vagy mesélhetnének arról, hogy miért jó, hogy van a nagyi, de ugyanúgy te is, a férjed is, a tágabb családtagokat is érdemes megkeresni.

2014. dec. 10. 15:23
 5/10 A kérdező kommentje:

😊 hu ezt megtervezni...megcsinálni...nagy 4,5 kicsi még 2 sincs.ferjem nem szeret szerepelni.en se...annyira fáj

Mert egy életvidám hölgy,hastáncolt meg nyelvekre járt..meg ide oda amoda.járta sz országot...lehet odafent azt mondta valaki h tul tartalmas volt az eddigi élete? Karácsonyra lesz kész az ovis,bolcsis képsorozat...abból kapnak..nem szeretném elveszteni...férjem is osszeomolna..

2014. dec. 10. 15:43
 6/10 A kérdező kommentje:
S nehéz...férjem nehezen tud beszélni is róla...
2014. dec. 10. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:

...az egyetlen válaszolód vagyok.

Kifogást látom, már kerestél :)- jobb ötletem nincs.

Nem is értem, mi ebben a nagy tervezést igénylő?

Egy okostelefon vagy egy videokamera?

Na mindegy, nem vagyunk egyformák- én már vesztettem el több közeli hozzátartozómat betegség miatt- tudom, mennyire nehéz lehet- ha ez állítod arányba a "nagy nehézségekkel" amit neked egy kis családi fotóalbum vagy film készítése okoz.... hát.

Minden jót azért szegény anyósodnak.

Üdv: egy másik kisgyermekes (és ilyenekre azért munka, háztartás, tanulás mellett is feltétlenül ráérő) édesanya

2014. dec. 10. 15:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Majd gondolkodunk.kamera nincsen.szeretném meglepni de amikor a tesó képeit nézte szalagavató akkor minden képről percekig mesrlt..rola nem
2014. dec. 10. 17:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Após mit kapjon?
2014. dec. 12. 19:26
 10/10 A kérdező kommentje:
😩 elvesztettük anyóst.nagyon hiányzik.
2015. jan. 5. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!