Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Lányok, szerintetek ez jó...

Lányok, szerintetek ez jó ajándék ötlet?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel (24 éves) megbeszéltük, hogy nem fogunk túlzásokba esni ami a Karácsonyt illeti. Én egy 5000 forintos szakkönyvet fogok tőle kapni (amit egyébként, ha nem venne meg Karácsonyra megvenném magamnak). Viszont nekem soha nincsenek jó ötleteim. Idén arra gondoltam, hogy egy Parker Jotter tollat kapna tőlem (ez 4 ezer forint környékén van, képet linkelek alul). Belegravíroztatom neki, hogy "Te vagy a mindenem...".

Mellé kis csoki, üdvözlőlap.

Mi a véleményetek erről az ötletről? :)

[link]

2014. nov. 29. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Te ismered a kedvesedet, én nem örülnék neki mert tele vagyok reklám tollakkal amiket mindig elhagyok valahogy, plusz a toll az amiért én semmiképp nem adnék ki több ezret.. De te ismered, valaki örül neki valaki nem.
2014. nov. 29. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha szereti az ilyeneket vedd meg, de mi nem ismerjük a barinédat.

Én speciel nem örülnék, a toll az nekem toll. Ennyi. Csak írok vele, nem hat meg egy-két szó rajta, ráadásul magamat ismerve elhagynám...

Szóval eljátszanám, hogy de örülök, de a párom is ismer annyira, hogy nem ad nekem ilyet, mert ismer.

Olyat adj ami nem túlzás de mégis szívhez szóló, és megérinti őt.Mert ismered és tudod, hogy minek örül.

2014. nov. 29. 19:13
 3/11 anonim ***** válasza:

de a párom is ismer annyira, hogy nem ad nekem ilyet, mert tudja, hogy másnak örülök.*

Bocsi

2014. nov. 29. 19:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a válaszokat. Ami nekem bejön neki nem feltétlenül. Átgondolom még ezt. :) Még elég sok idő van rá.. :)
2014. nov. 29. 19:19
 5/11 anonim ***** válasza:

Még az jutott eszembe, hogy adj neki valami olyat, amiről tudod, hogy szeretné nagyon de sajnálja rá a pénzt csak úgy.

Szóval nekem is volt egy méregdrága szemhéjtus pl, nem nagy dolog, de sokalltam rá a pénzt nem vettem meg de titokban azzal álmodtam, és a barátom megvette nekem valamilyen alkalomra.

Szóval ha van valami ilyesmi akkor az nem rossz ötlet:)

2014. nov. 29. 19:31
 6/11 anonim válasza:
A toll jó ajándék lehet, de szerintem ne ezt gravíroztasd bele. Gondolom azt szeretméd, hogy használja, akkor pedig magával kell vigye. Egy ilyen szöveg pedig lehet, hogy egymás közt cuki, de másnak nem mutogatnám. Ha van esetleg valami kis szimbólum, ami rád emlékezteti - de nem szivecske, meg monogram, meg ilyen triviális dolgok - az szerintem sokkal jobb lenne.
2014. nov. 30. 05:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nő sem örül a tollnak. Max. ha valami flancos helyen végez, flancos irodában kezd majd dolgozni pl. jogászként, és akkor a diplomaosztójára veszel neki egy Mont Blanc tollat... De ez? Én sírnék szerintem...
2014. nov. 30. 18:06
 8/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a velemenyeket. Nem ezt fogok neki venni. :)

Utolsonak is koszi, de sirni bizots, hogy nem sirna akkor sem, hiszen egy felnott no. Lehet nem a legjobb ajandekotlet volt ez, de szerintem csak egy gyerek sir azert, mert nem azt kap ajandekba amit szeret.

2014. nov. 30. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szó szerint írta a sírást az előző. De valami lehet bennem is eltörne, hogy a párom ennyire nem ismerne látszólag. Plusz a visszafojtott röhögéstől is sírni tudnék. :D (pedig flancos irodai jogász vagyok véletlen, ráadásul erősen grafomán :D)

Lépjünk már túl ezeken a gravírozott gagyikon és giccseken. Ezek annyira személytelenek és sablonosak, hogy az valami katasztrófa. A sablonos cukimuki idézet sem menti meg. Ilyeneket jó ötlet ajándékozni a főnöknek, a profnak, aki a diplomamunkádban segített vagy valami, de nem a párodnak.

Az értéket sem kell annyira nézni. Jó, ha nincs aránytalan eltérés, de ne ez legyen a fő szempont - persze a lélektani határt ne lépd át, ciki ha kajára nem futja utána. Ne aggódj, még van majdnem egy hónapod, ha most nincs is ötleted hirtelen, még bőven figyelheted az elejtett megjegyzéseket, vágyakat, neten böngészett mindenfélét, hátha találsz valami olyat, amire tényleg vágyik. Vagy mit tudom én, ha fázós, akkor vegyél neki egy hiperpuha takarót, meleg otthoni pulcsit, pizsit, csinálj mellé a kedvenc filmjeire szóló kuponokat és megnézitek együtt a takaró alatt összebújva. Ez is nyálas, de kicsit személyesebb és praktikusabb. De tényleg az is jó, ha valami kinézett dolgot veszel, vagy amire szüksége is van. Csak ügyesen. Inkább ne kapkodd el. :)

2014. nov. 30. 22:14
 10/11 anonim ***** válasza:

10.000 százalékra mondom, hogy szoktál kimozdulni a csajoddal és ő tuti, hogy megnéz dolgokat kirakatokban, vagy a neten lát dolgokat, hogy milyen jó. Csak neked eszedbe sem jut figyelni, vagy ne adj isten eljegyezni.

És ne hidd, hogy csak a gyerekek sírnak, ahogy írták, eltörhet egy felnőtt nőnél is a mécses, ha rájön, hogy a pasija abszolót nem ismeri, nem figyel rá és kiszúrja a szemét egy olyan ajándékkal, amit egy cégnél repi anyagként osztanak a vendégeknek. Max. hazudik és azt mondja, hogy jaj de szép köszi, de közben belül azt gondolja, hogy ÚRISTEN ez borzasztó...

2014. nov. 30. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!