Felejthetetlen 18?
Figyelt kérdés
Barátom azzal nyaggat, hogy mit vegyen nekem születésnapomra, ami most lesz két hét múlva. Mondtam neki pár ötletet és azt mondta, hogy ezek milyen hülyeségek és hogy valami felejthetetlent akar amire ha ránézek akkor azt mondom, hogy "igen ezt kaptam 18. szülinapomra". Szerintetek ilyen ajándék van? És ha van akkor mi az? :) Tényleg valami különlegeset várok tőletek. Vagy "felejthetetlent"2014. nov. 11. 18:46
1/4 anonim válasza:
Venne neked egy diplomát arra biztos emlékeznél. Főleg, ha valami balul sülne el.
2/4 anonim válasza:
A te életnagyságú márványszobrod.
4/4 anonim válasza:
én a 25. szülinapomra kaptam egy delfines örökmozgót és egy turmixgépet.
Mind a kettő felejthetetlen, mindkettőről tudom, hogy melyik szülinapomra kaptam.
A többi ajándék valahogy nem hagyott mély nyomot bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!