Nem furcsa, hogy az emberek ajándékot KÉRNEK?
Figyelt kérdés
Nekem ez furcsa, hogy ilyet kérdeznek, hogy mit kérjenek. Van is ilyen rokonunk, aki előre megmondanám, hogy ő mit fog kérni ajándékba. Nekem a pofám leszakadna, ha bárkitől bármit kérnék.2014. nov. 16. 12:00
11/12 A kérdező kommentje:
Amire szüksége van, azt meg meg is veheti magának, vagy ha nem tudja megvenni magának, mert nehéz beszerezni, akkor szintén gondot okoz annak, akitől kéri. Láttam olyan eseteket, amikor az illető kért valamit, megkapta, majd kijelentette, hogy ő nem pont olyanra gondolt, hanem más fajtára. ez a legszörnyűbb. Vagy amikor olyat kér, amit nem lehet beszerezni, mert már nem is kapható.
2014. nov. 17. 19:45
12/12 anonim válasza:
De eleve az hogy KÉR! Meg se kérdezed de ő KÉR. Ez milyen dolog már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!