Egy kepet nyomok ra egy kisparnara. Nem lesz "furcsa" hogy egy kisparnat kapok elo?
Figyelt kérdés
Nagyon szep parna, egy kozos karikatura van rajta a dragasagommal:) + kedves felirat.
csak aggodom hogy furcsan nez ram hogy pont egy parna..
2014. nov. 11. 06:11
1/6 anonim válasza:
Te ismered a párod te tudod,hogy örülni fog-e neki. Szerintem inkább valami fiúsabb ajándékot keress neki.
2/6 Shai-Hulud válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
en vagyok a fiu:p bocsi elfelejtettem odairni. am hasonlo parnam van:)
2014. nov. 11. 16:02
4/6 anonim válasza:
Nem tudom én még csak gagyi ilyen párnát láttam, szar minőségben rányomtatva. kaptam már ilyen ajándékot, és mit mondjak jó képet vágtam hozzá, de nem örültem neki. Csak egy giccses ronda szar, amit rakosgathatok ide oda, nem megy semmihez, szar az anyaga, béna minőségű rajta a kép, darabos szivacs a töltelék, ami kívülről is látszik, hogy milyen gáz.... áhhh komolyan.
10-15 éve volt ez a képes párna divat, meg is rekedt azon a szinten minőség szempontjából. Én mást találnék ki.
5/6 anonim válasza:
Számomra ez olyan mint a bögre. Bár ha választhatnék,hogy fényképes párna vagy bögre, inkább a bögre, pedig szívemből utálom, hogy minden évben 3 gagyi bögrével leszek gazdagabb. Be is tiltanám a bögre gyártást, mindenkinek van annyi, amennyi elég lesz élete végéig ...
6/6 A kérdező kommentje:
hagyom a fenebe:) veszek neki valami csokit meg keresek valami cuki plusst + digitalisan a kepet belerakom melle valami szep zacsiba
2014. nov. 12. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!