Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Hol vehetnék esetleg karácsony...

Hol vehetnék esetleg karácsonyi díszeket?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, mivel annyira nincs sok pénzem, minden hozzám közelálló embernek sütök egy névre szóló mézeskalácsot és vennék hozzá egy aranyos karácsonyi díszet, de azt hol tudnék szerezni?

2014. nov. 16. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Karácsonyi vásárokban biztos találsz majd, de nézz körül a szuper-, illetve hipermarketekben is. Esetleg ha van a közeletekben egy hobbi/kézműves bolt, akkor oda is érdemes betérni.
2014. nov. 16. 10:25
 2/4 anonim ***** válasza:

A Butlersben szupereket láttam, most le vannak értékelve, a kis diótörő pl. 490, ha jól emlékszem.

Vagy vehetsz dobozosat is, itt a szebbeket el tudod ajándékozni:

[link]

Ha ügyes vagy, akkor készíthetsz magad is, ezek pl. szuperek! :)

[link]

[link]

[link]

2014. nov. 16. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem ez annyira teszik, ilyet is adhatsz: [link]

Veszel néhány gyertyát, meg fahéjrudat, és méretre vágod a rudakat, köré rakod mintha egy kerítés lenne (oda is ragaszthatod) MAjd átkötöd egy szalaggal :)

2014. nov. 16. 16:12
 4/4 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, mivel ragaszthatom a fahéj rudakat a gyertyához? Köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 16. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!