Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 15 évesen adventi naptár...

15 évesen adventi naptár ajándékba? Nem veszi észre a nagyanyám hogy már felnőtt férfi vagyok? -. -"

Figyelt kérdés
2014. nov. 5. 23:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
92%
Be ne szarjak neked. Te felnőtt férfi...
2014. nov. 6. 11:52
 22/31 anonim ***** válasza:
92%
Én 23 éves vagyok, igaz lány, de minden évben kérek vagy veszek adventi naptárt. 15 évesen lehet, hogy cikinek érzed, de akkor leszel igazán felnőtt, amikor újra tudsz örülni a gyerekes dolgoknak. A kamaszok tényleg nagyon felnőttnek akarnak tűnni, de ezzel pont az ellenkezőjét értitek el. Röhejes gyerek vagy szerintem.
2014. nov. 6. 12:48
 23/31 anonim ***** válasza:
88%
És ha a mama minden ablakba a csoki helyett/mellett némi pénzt is belegyömöszöl, az nem ciki? Addig örülj, amíg van, aki gondol rád. Később, ha tényleg felnőtt férfi leszel, még sajnálni fogod....
2014. nov. 6. 14:31
 24/31 anonim válasza:
100%
Felnőtt férfi 15 évesen?! A pedofilokat még simán lesittelnék miattad! :D :D
2014. nov. 6. 18:05
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Én 31 éves vagyok(nő) és képzeld nagyon örülnék neki, ha kapnék bárkitől is egy Adventi naptárt!!! És nem csak azért mert eddig még soha életemben nem kaptam...

Majd akkor leszel igazán férfi, ha megérted miért néznek még gyereknek a rokonaid, de akkor már késő lesz és lennél még akkor gyerek....

2014. nov. 6. 22:55
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen felnőtt férfi? Esetleg ifjú felnőtt.

De mindenesetre az egód már túlságosan is kifejlődött.

Felnőtt férfiként, miért élsz otthon? Ciki nem gondolod felnőttként szülőkkel lakni? (15 évesen :D)

Neved legyen ezután EGO

Tudod a régi világban amikor még nem is léteztél, voltak még értékek a világban. Ott volt a szülők, nagyszülők tisztelete.

Sokszor nem is az ajándék számított, hanem kézzel készítettek valamit.

Amit én adnék neked, ha a szülőd lennék, nagymama megsértése, tiszteletlenség, ajándék mértékének nézése véget, 1 évig nem kapnál semmilyen ajándékot. Se karácsony, se névnap, születésnap, egyáltalán semmit. Így tanulnád meg értékelni amid van. 15 éves felnőttre is ráfér a nevelés! Nagyon el vagy kanászodva, ez így nem fog jó dolgokhoz vezetni.

Ha színes ceruzákat kaptál volta, annak is kellene örülni, nem azért mert cerkákat kaptál, hanem azért mert gondolt rád, gonddal válogatta ki, várta az örömödet, te meg ő mit képzel, hiszen nem ezt vártad.

Tudod biztosan, hogy generációs különbségek mindig is lesznek. Inkább neked kellene hálásnak lenni, hogy van egy nagymamád aki gondol rád, és nem szemérehányni, hogy mit adott, vagy mit nem adott.

Becsüld meg amid van, ez a boldog élet titka.

Hogy nem az új iPhone 6-ost vette meg, vagy valami mást, ne ezt nézd. Ilyen a lelkületet , ő ilyen , így kell szeretned. Ha szerencséd van akkor még 25 éves korodban is naptárt kapsz tőle!

2014. nov. 7. 10:58
 27/31 Anett :D válasza:
100%
A 15 év még nem férfi kor, amúgy is nem a kor számít, hanem agyilag elérted e azt a gondolkodást meg cselekedeteid is mutatják, hogy felnőttél és felnőttesen gondolkodol, de innen látszik, hogy még te közel se vagy a felnőtt korhoz és örüljél, hogy gondoltak rád!
2014. nov. 8. 13:19
 28/31 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező eltévesztette, és a HUMOR kategóriában akarta kiírni a kérdést. :-)
2014. nov. 8. 15:17
 29/31 anonim ***** válasza:
Vagy tényleg ilyen hü@e.
2014. nov. 8. 15:19
 30/31 anonim válasza:
100%

Semmi olyat nem tudok mondani, amit ne mondtak volna már el előttem páran...

Egyébként 18 éves vagyok, és még mindig örülök, ha kapok egy adventi naptárt.!

2014. nov. 8. 16:00
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!