15 évesen adventi naptár ajándékba? Nem veszi észre a nagyanyám hogy már felnőtt férfi vagyok? -. -"
Felnőtt férfi, 15 évesen??? Hehe, jó vicc. :D
Egyébként én 29 éves vagyok, és a mai napig adok-kapok adventi naptárat, és imádom! Hozzá tartozik az ünnepi hangulathoz.
15 éves "felnőtt férfi"!
Tudod, mi az Advent?
Várakozás.
Várakozás Jézus születése ünnepére, azaz karácsonyra.
Remélem, akkorra sem vársz ajándékot, hiszen
- akinek nem ünnepi várakozás az Advent, annak elmarad a karácsony;
- akinek elmarad a karácsony, annak nem jár akkor ajándék, amikor mások kapnak!
'5 éves fiúcska létedre árérezheted azt, akinek öregsége idejére nincs senkije, akitól kaphat, vagy akinek adhat!
Én még a férjemnek is csinálok adventi naptárat.
Nem vagy felnőtt és nem vagy férfi.
Teljesen igazad van, mit kezdenél egy adventi naptárral?
Tök fölösleges dolog, mikor te már a pötsöddel játszol, nem igaz?
Te felnőtt férfi. :-D
Lesz majd nap hogy örülnél neki.. :)
kamaszok...hrrrr :)
Jaj, ezen olyan jót röhögtem:D
Ki kell, hogy ábrándítsalak, nem vagy felnőtt férfi, még jó sokáig nem is leszel az. (és ezt nem csak azért mondom, mert bő tízessel vagyok idősebb nálad, legutóbb kb. 10 éves koromban tekintettem "férfiként" a hozzád hasonló korúakra:D )
Amúgy pedig kedvességből, szeretetből vette a nagyid. Köszönd meg, ki tudja meddig kapsz még tőle bármit is. Én boldog lennék, ha a nagyikámtól kaphatnék adventi naptárat, de sajnos ő már sosem fog nekem adni, meghalt, mikor annyi idős voltam mint te. Gondolkozz el ezen.
Ja még valami, a férjem, aki FELNŐTT FÉRFI minden évben kap tőlem adventi naptárat, és még sosem mondta, hogy "ciki".
"Felnőtt férfi" már most? Akkor mi leszel 20-30-40 év múlva?
Nagyanyádhoz képest mindig is gyerek maradsz. Ez egy kedves, személyes ajándék, ráadásul utal a várakozásra, és az még valószínűleg lesz néhány az életedben.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!