Rekus1002 kérdése:
Nem tudom mit kérjek karácsonyra, esetleg van valami ötlet? 13 éves vagyok.
Figyelt kérdés
Már szeretnék egy Párizs, Eiffel tornyos törölközőt és egy brit zászlós ágyneműt.2014. nov. 1. 18:33
1/9 anonim válasza:
Inkább kérd azt, hogy szeretetben, boldogságban és egészségben együtt legyen a családod karácsonykor!
Tudod, a karácsony nem az ajándékozásról szól, hanem a szeretetről.
Ismerős számodra ez a szó, hogy szeretet?
Szüleidnek szoktál valamit SAJÁT kezűleg készíteni karácsonyra? Vagy csak leadod a listát, hogy te mit szeretnél és kész?
2/9 A kérdező kommentje:
Tudod, én is tudom mi a szeretet és képzeld, szoktam ajándékot adni amit saját kezemmel készítek!!! A család mindig együtt van karácsonykor!!! kössz......
2014. nov. 2. 16:33
3/9 anonim válasza:
Az jó, ha tudod, hogy mi a szeretet, meg hogy készítesz ajándékot, akkor ennek fényében, kevesebb ajándékigényed is legyen, hogy ne terheld meg szüleidet ilyenekkel, mivel a pénzt ők keresik! :)
4/9 anonim válasza:
playstation 3, 4, xbox one, 360, ps vita, psp, laptop, telefon, tablet
5/9 anonim válasza:
Ez most komoly? Mit kérj? ,,Fhu, annyi minden szart megvettek már nekem a szüleim, hogy nem tudom mit kérjek, hogy még több pénzt tudjanak rám költeni.... Még véletlenül se legyen meglepi. Irjatok sok szupi dolgot, hogy le tudjam adni a listámat :3 Mert minek is megbecsülni, ha szeretetből adnak valamit, meg akarnak lepni valami különlegessel, amire nem számítok. Valami aprósággal, aminek örülnék... Hülyeség. Én se adok nekik semmit. Leadom a listát, vegyétek meg azt kész. Minek ez a nagy felhajtás körülöte?" Ezt a kérdést nagyon nem kellett volna kiírni. Látszik, hogy milyen anyuci kicsi lánya vagy, de ezt már 13 évesen fel kéne fognod szerintem. Na mindegy 15/L
6/9 anonim válasza:
Előző vagyok...És itt most komoly van ember, aki még ötleteket is ad ennek a kis hálátlan.....khm.....Szóval csak gratulálni tudok. Ennyit a következő generációról. Azt se fogják tudni, hogy mi az a karácsony, csak ,,aggyá ajándékot (ami lehetőleg drága pl. iphone6s, xbox, tv stb.)" nemhogy szeretet ünnepe, meg ilyesmi.... Jó ebbe a szülők is hibásak, mert mindent megvesznek ezeknek a kis taknyosoknak
7/9 anonim válasza:
Utolsó ugye tudod hogy az általad említett "korosztályba" te is beletartozol? Na mindegy, szerintem neked elég szar életed lehet, hogyha másokat ilyen - khm - mondvacsinált f@*zágokkal b@**tatsz...
8/9 anonim válasza:
Igen beletartozom. És szégyenlem is a korosztályomat.
9/9 anonim válasza:
Akkkor kérj valamit, ha szükséged van rá. Ha nincs, akkor minek vennék meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!